11 Август, 2024 16:29 1 209 1

Травис Скот е освободен без повдигнати обвинения след сбиването в Париж (ВИДЕО)

  • травис скот-
  • рапър-
  • арест-
  • обвинения-
  • сбиване-
  • бодигард-
  • охранител

В медиите се появи видео от ареста на рапъра

Травис Скот е освободен без повдигнати обвинения след сбиването в Париж (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рапърът Травис Скот е освободен от полицейския арест в Париж и не са му повдигнати никакви обвинения, след като се сби с бодигарда си в хотел във френската столица.

33-годишният рапър беше арестуван в петзвезден хотел в Париж в ранните часове на петък, 9 август. Сега представител на Скот съобщи на медиите, че "Травис Скот е освободен без обвинения."

Източник, близък до Скот, казва, че няма планове той да бъде обвинен в бъдеще и не е имало наранявания или насилие спрямо която и да е друга страна, включително екипа по сигурността на музиканта, предава сп. People. Източникът добавя, че Скот е почувствал, че бодигардът му не го е защитил подобаващо, след като цяла седмица е бил преследван от фенове и папараци, докато е бил в Париж.

Твърди се, че Травис Скот, чието истинско име е Жак Бермон Уебстър II, е нападнал охранител, който се опитал да спре сбиване между рапъра и бодигарда му в хотел "Джордж V", съобщиха френските власти.

„Мога да потвърдя, че на 9 август 2024 г., малко след 5 часа сутринта, полицията беше извикана в хотел Georges V и арестува мъжа с прякор Травис Скот за нападение над охранител," каза парижкият прокурор в изявление. "Последният сам се намесил, за да раздели рапъра от бодигарда му."

Арестът дойде часове, след като Травис Скот беше сниман да присъства на полуфинала на отбора на САЩ по баскетбол срещу Сърбия в Bercy Arena на Олимпийските игри в Париж 2024 в четвъртък, 8 август.

Видеозаписи, получени от TMZ, бяха публикувани по-късно след ареста на изпълнителя. На него се вижда как полицаите държат звездата за ръце в хотела, преди да го въведат в полицейска кола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    6 0 Отговор
    Така е! На шимпанзето мястото му е в зоологическата, не в 5 звездни хотели.