12 Август, 2024 14:58 59 887 39

Шеф Светлана от "Hell's Kitchen" продаде ресторанта си

  • кулинар-
  • готвач-
  • светлана илиева-
  • шеф светлана илиева-
  • ресторант

Младата кулинарка вече не е собственик и готвач в досегашното си ресторантче в София

Шеф Светлана Илиева, която придоби популярност като кулинар с участието си в шоуто "Hell's Kitchen" продаде ресторанта в столичния квартал „Лозенец“, който стопанисваше и в който бе главен готвач от няколко години.

В личния си профил в социалните мрежи су шефката на Виктор Ангелов обяви, че от началото на месеца вече не е собственик и готвач.

Шеф Светла, която се изявява като кулинар и в предаването „На кафе“ по NOVA, не разкри какво е наложило промяната, но екип на „Телеграф“ установи, че любимата готвачка на България е продала само своя дял от акциите, тъй като бе в съдружие във въпросния ресторант, което не бе известно, тъй като цялата популярност на заведението дойде именно благодарение на нея и някои от най-популярните личности в страната ни се хранеха редовно там, но явно усилията ѝ не са били оценени.

Репортер на медията потърси Светлана за коментар, но тя бе категорична: „Не искам да коментирам. Най-хубавото предстои“.

Много от колегите ѝ от „На кафе“ и „Хелс Китчън“ я подкрепиха, а шеф Илиева разкри, че много скоро ще отвори ново местенце, където отново ще радва софиянци с кулинарните си умения и творчество.

„Благодарна и нетърпелива съм, че съвсем скоро пък ще споделя с вас моята сбъдната мечта за семеен ресторант с вкусна и специална храна, внимание към детайла, наслада за всички сетива и безброй изненади“. Кулинарката винаги е влагала сърце в храната, която приготвя, което я прави любим кулинар на много от родните звезди.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    42 27 Отговор
    Да държиш ресторант не е лесна работа.Аз работя всеки ден по 16 часа.

    Коментиран от #4, #5, #7, #9, #38

  • 2 Град Козлодуй

    25 12 Отговор
    Криза и Фалит

    Коментиран от #25

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Град Козлодуй

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Логично
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    26 10 Отговор

    До коментар #7 от "Хаха":

    Не е важно колко е голямо заведението а колко печели.

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 урко

    52 16 Отговор
    Всеки, който може да опържи 3 яйца се самокръщава "шеф" и се мисли за голям готвач
  • 11 Тервел

    33 22 Отговор
    В България ресторант,кръчма и дискотека вървят само ако продаваш белото в него. От манджите никой не се интересува.
  • 12 Да,да

    30 14 Отговор
    Отваря мекичарница на женския пазар.
  • 13 ганю

    27 8 Отговор
    В гнилото тресавище българия е така
    южняшки манталитет сицилианска простотия
    логично
  • 14 бай Даньо

    28 6 Отговор
    Нали беше много спешна шеВка. Изглежда освен името е необходим доверен и работещ персонал
  • 15 анатома

    30 6 Отговор
    Това тъпо предаване за главни готвачи гледа ли го някой

    Коментиран от #17

  • 16 Абе

    16 3 Отговор
    Ич ма не брига.
  • 17 Един друг

    25 1 Отговор

    До коментар #15 от "анатома":

    Естествено, че не. Готвачите са далеч от интересите ми, но с удоволствие бих гледал предаване за перачки, чистачки и лелки в детска градина.
  • 18 фАНТОМасс

    36 6 Отговор
    Ами то и мис Бикини също била продала къщата си в Барселона , но И ДУМА НЕ ПИШЕТЕ за това събитие !
    Що така бе , хора ?
    Не ви ли интересува истината за бедната манекенка със скъпата испанска къщичка ! ?
  • 19 Двуок ЦИКЛОП

    24 7 Отговор
    Винаги съм се питал КОЙ готвач готви и храни видните наши юнаци Бойко от Б и Делян Шишо ! Трябва да търсят нови готвачи , защото сега изглеждат много зле , обемни , тулупести и мазни !
  • 20 безпартиен

    29 15 Отговор
    Очаква се още фалити на малки и средни предприятия след повишаване на минималната работна заплата по административен път с решение на МС или НС.Така беше и при социализма/комунизма когато заплатата се определяше от ЦК на БКП а сега от децата и внуците на тези предишните!!! Дали ще се намери поне един журналист или политик да попита управляващите когато увеличават заплатите на едни БЮДЖЕТНИ служители ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИТЕ,ОТ КОГО ЩЕ СЕ ВЗЕМЕ!!!ОТНОВО ЩЕ СМЕ СЪС ЗАЕМИ!!!?Не Ви ли се струва,че няма как да ги плаща народа,че тук нищо конкурентно на световните пазари не се произвежда!

    Коментиран от #34, #36

  • 21 Газо

    29 4 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Как работиш по 16 часа на като висиш все във факти!?

    Коментиран от #24

  • 22 Порно

    33 4 Отговор
    Шеф готвачи бол, ама една шкембе чорба като хората няма къде да хапнеш, независимо от цената.
  • 23 шекер

    26 0 Отговор
    Повечето ресторанти в София служат за изпиране на пари. Търсенето е много по-малко от предлагането.
    А пък за етническите дюнерджийници и ресторантчета изобщо мълча.
  • 24 ганю

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Газо":

    по принцип компютъра виси в интернет
    на работа компюътър,лаптоп нямаш ли?
  • 25 ганю

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Град Козлодуй":

    това е специалитета на мафията
    безплатно е
  • 26 българин 777

    7 2 Отговор
    шеф е на цървулите си и на кой му пука
  • 27 Гочо Болгуров

    9 2 Отговор
    ...банки и телекоми може, кръчми не може,... айде де..
  • 28 ми ша го продаде я

    11 0 Отговор
    то у БГ-то ,какъвто и бизнес ,да започнеш,накрая падаш в кереча ,защото те завличат мошенници...!!!
  • 29 Безработен Кулинар

    8 2 Отговор
    Незнам за девойката и тегобите й, но гледам много злоба и неразбиране в коментарите!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 НАКРАЯ ША ОСТАНЕ САААМО

    10 1 Отговор
    КООФЛЕНД И БИДЪЛ

    Коментиран от #32

  • 32 090

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "НАКРАЯ ША ОСТАНЕ САААМО":

    ..... мрежи СУ шефката на Виктор Ангелов....скоро ще отвори ново Местенце.!?..мария, граматиката?
  • 33 Гай Баньо

    3 3 Отговор
    Чай си го преместя от единия крачол в другия и пак да го върна....

    Коментиран от #37

  • 34 Гай Баньо

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "безпартиен":

    Ще плащаш , плащаш , малко ще намалиш свръхпечалбата , няма да караш кола за 200 бона на кредит...
  • 35 за готвач се влиза с най-нисък бал в тох

    6 3 Отговор
    Писна ми кашаварите да ги наричате шеф и да се правят на нещо за една проста кльопачка, аре стига вече
  • 36 Теодора

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "безпартиен":

    Ами ние какво ще ядем и ще сложим на масата ааа, една минимална заплата къде и за кое по напред стига, отидеш в магазина вземеш най важното 150 лева сметка ми ток сметки наем как се плащат с тези покачвания на цените следователно и заплатата трябва да се повиши даже много повече, и как в ресторант при положение на цялата трудна работа ще се плаща минимална заплата смяххх
  • 37 ВеРНО.....???

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гай Баньо":

    То имаш ли нещо,че и да си го преместиш....????
  • 38 жггж

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Къде работиш всеки ден по 16 часа, бе? Нон стоп си в сайта.
  • 39 Предпоследния софиянец

    2 0 Отговор
    То в БГ всеки е шеф....