15 Август, 2024 13:32 989 5

Доли Партън пусна козметична линия с червила, покрити с кристали (СНИМКИ)

  • доли партън-
  • грим-
  • красота-
  • козметичен продукт-
  • козметична линия-
  • певица-
  • червило

Гримовете на Доли Партън ще бъдат достъпни на пазара от догодина

Доли Партън пусна козметична линия с червила, покрити с кристали (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новата козметична колекция на Доли Партън пресъздава напълно успешно личния стил на създателката си. Иконата обяви в Instagram на 14 август, че нейната козметична линия за красота Dolly Beauty ще бъде пусната скоро и феновете ѝ заляха публикацията ѝ с развълнувани коментари.

Съобщението ѝ бе придружено от снимка, на която тя седи в гримьорен стол с името си на облегалката, пред огледало и държи червило.

„Чувствам се бляскава отвътре, така че искам да изглеждам така и отвън… нещо идва @dollybeauty.", написа кънтри звездата към кадъра.

С официалното представяне на 22 август Dolly Beauty ще представи първите продукти от линията - четири червила, чиито опаковки са естествено покрити с кристали - блясък напълно очакван от Доли Партън. Имената на нюансите са емблематични за изпълнителката - Jolene Red, Honey Plum, Rosebud и Birthday suit и включват ярко червено, лилаво, бежово и тъмно лилаво.

Самите кутийки за червило дори имат щампована пеперуда. Те ще се продават за $20 и ще бъдат пуснати в магазините през 2025 г. Могат да се поръчат предварително още сега.

78-годишната Доли Партън отдавна е откровена за любовта си към красотата. Тя каза на PEOPLE през октомври миналата година, че има само един начин да бъде видяна без грим сред обществото: „Смърт!“

Тя разказа по-подробно връзката си с грима през годините, като каза, че не винаги е имала достъп до козметични продукти от висок клас поради начина, по който е израснала, но това няма значение.

„Бях намерила начини да създам свой собствен грим с горски плодове и други неща, които растат в полетата. Мисля, че всички хора, които са израснали в планината, се научават как да импровизират с това, което нямат," каза тя. "Палих старите кухненски кибритени клечки на мама, за да изрисувам веждите си.", спомня си Доли за скромното начало в подчертаването на женската красота.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    2 3 Отговор
    Бившите фърфолетки си въобрзяват че светът се върти около тях .
  • 2 Ово е стандарт

    0 2 Отговор
    Американската Лили Иванова.
    Бабата още го вдига !
  • 3 БРАВО

    1 3 Отговор
    НЕЗАМЕНИМА,... нея и Мерил, ги обичам повече от жена си
  • 4 цербер

    0 0 Отговор
    На самите кутийки за червило и върху червилата има щампована пеперуда.
  • 5 Сандо

    3 0 Отговор
    По-добре да пусне сутиени.