23 Август, 2024 10:56 2 535 9

Ергенът Алек се похвали с BMW за 150 бона (СНИМКА)

  • ергенът-
  • алек младенов-
  • bmw-
  • нова кола

Как Младенов си е позволил подобен лукс се питат последователите му в Инстаграм

С чисто ново BMW се похвали злополучният Ерген Алек Младенов от едноименното риалити. Той показа новата си придобивка в Инстаграм, гордо позирайки с бижуто в тъмно сив цвят.

Проверка на Intrigi.bg установи, че става въпрос за един от най-новите модели на BMW – M2, произведен миналата година. Цената му е 150 000 лева за базов модел, а в зависимост от допълнителните екстри, които Алек е поискал, скача още.

Как Младенов си е позволил подобен лукс? Макар да ръководи фирма, основана от баща му, компанията далеч не донася толкова приходи, както стана ясно от търговския регистър. Дори баварецът да е взет на лизинг, Алек пак е трябвало да извади стабилна първоначална вноска кеш.

Според запознати, истината е, че Ергенът е взел стабилен хонорар от шоуто, въпреки упоритите твърдения на продукцията за безвъзмездната роля на участниците в риалитито.

Нещо повече, от Intrigi.bg разкриха, че BMW-то е поръчано само няколко седмици след края на „Ергенът 3“, но пристига чак сега.

„Е, все пак си взе богата кака – адвокатка и кандидат-депутатка. Няма как да се излага със среден клас автомобил. Искал е да я впечатли, като я повози на лукса“, коментират в интернет.

Както стана ясно, Алек Младенов си има сериозна приятелка в лицето на богаташката Царина Рускова.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХА

    15 2 Отговор
    Коя ли кучк. с панталон му го е подарила?
  • 2 карате кид оригинала

    24 0 Отговор
    Големите бизнесмени инвеститори... Единият си купи Тесла 3, другият бмв М2 с хонорарите. Невиждали кола...
  • 3 Гост

    3 13 Отговор
    При примерно 30 000 начална вноска, остатъчна 40 000 и месечна 1500 лева, не виждам проблема! Или според вас има проблем?
  • 4 Българин

    15 3 Отговор
    За пластмаса и малко ламарина, толкова пари? С тези пари можеш да си купиш приличен автомобил и останалата част да се дадат за хора и животинки в нужда? Каква пародия, дават се повече пари за неудешевени предмети... Някои си мислят, че са тук за малко и гледат да във вихъра на купона, без да си дават реална сметка...
  • 5 Джаба хатянина

    14 3 Отговор
    ,,Взел си бил богата адвокатка,, МожАл - взел.
    Ония двете п@чи що никой не ги е взел. Гледам никой и не ги иска. Само се чудят кого да прилъжат за една нощ та да си платят тока
    Не бе, ще вземе двете бедни, гладни и грозни м@стии та да храни и чаветата им

    Коментиран от #9

  • 6 Един

    14 0 Отговор
    Ако ще и Ферари да си купи,винаги ще си остане маминото съединителче.
  • 7 Немска овчарка

    6 0 Отговор
    да и купят на тая "уфсъ"и една бръсначка..... "Уж ерген" а мома................
  • 8 ганю

    4 0 Отговор
    толкова пари на вятъра
    да ги вложиш в нещо за да се възвърнат после многократно разбирам
    ала за да се фукаш и да си разкарваш т.а.ш.а.ц.и.т.е насам натам
    това е селска пръчка
  • 9 Бай Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Джаба хатянина":

    Как се нарича мъж,който си взема богата дърта жена? А той е среден клас мъжле? Нещо не ми е ясно,сам да се нахендри на стара,грозна и богата, сами му сложете етикета.Кой кого ще храни?