25 Август, 2024 04:52 2 902 31

Нана Гладуиш скъса окончателно със "Съдебен спор"

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор

Телевизионната звезда се наслаждава на нов етап от живота си в Америка

Нана Гладуиш – известна от предаването "Съдебен спор", се наслаждава на нов етап от живота си в Америка. Тя е категорична, че кариерата ѝ на телевизионна водеща е приключила и няма намерение да се връща в България, предаде plovdiv24.bg.

"Благодарна съм за кариерата си, но този етап от живота ми е зад гърба ми. След всичко, което ми се случи, беше крайно време да забавя темпото и просто да се наслаждавам на удоволствията, които ми се предлагат. В крайна сметка живеем само веднъж, нали така?“, споделила Нана на свои близки, пише "Ретро“.

Сега тя живее в луксозен голям имот в Маями Бийч, на осем минути пеша от плажа. Със съпруга си Джонатан и сина си, който тренира професионално тенис, тя се радва на спокойствието и удобствата, които домът им предлага. Въпреки появилите се снимки на къщата им в разни сайтове Нана твърди, че реалността е много по-хубава. Домът им включва пет спални и шест бани, просторен двор с басейн и градина с барбекю.

"Нашата къща е доста по-хубава, голяма и модерна. Имаме всичко необходимо за комфортен и забавен живот, включително и място за гости“, споделя тя.

Къщата на Гладуиш в Маями е показана единствено по време на живо излъчване по Нова тв, когато Нана поздрави екипа на "Съдебен спор“. Освен това семейството притежава и пентхаус в Марбея, Испания. Разположен в модерен район, апартаментът предлага великолепна гледка към морето и града, като терасата на втория етаж е особено впечатляваща. Марбея е луксозна дестинация, предпочитана от много известни личности.

Въпреки че се радва на луксозния начин на живот, Нана продължава да държи връзка с феновете си и често споделя моменти от живота си в социалните мрежи. Наскоро тя беше видяна да купонясва на яхта в Маями, показвайки, че щастието и радостта са неизменна част от новото ѝ ежедневие.

Въпреки че повече няма да я виждаме като водеща на "Съдебен спор“, Нана продължава да вдъхновява със своя позитивен дух и умение да се наслаждава на живота.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Счупи телевизора накрая

    26 9 Отговор
    Трудно е да се издържи на толкова години простотия.

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Уса

    36 9 Отговор

    До коментар #3 от "Счупи телевизора накрая":

    Нейното предаване е копие на американското просташко,където се съдят бедните американци клиенти на Макдоналдс.Всички шоута по българските телевизии са копия на американски простотии зрелища за бедните и който ги гледа е обречен на душевна загуба

    Коментиран от #28

  • 6 ДАНО Й ХАРЕСА ТАМ!

    17 20 Отговор
    Бил съм много пъти в САЩ - дъщеря ми живее там и за да уточня при какви условия сами ще спомена, че стаята за игра на внучето е над 50 кв м… спалнята му е по-малка - на половина. Имат и друг къща, която в момента продават. Пиша това за да щрихирам леко обстоятелството, че изобщо не са бедни… на дъщеря ми й харесва в САЩ, а аз още не мога да уточня какво собствено й харесва там?! Със сигурност е по-добре от условията в московията или шириланка, но все пак мисля, че от България по-хубаво няма!

    Коментиран от #7, #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 За що иде реч

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Счупи телевизора накрая":

    За ФаТки ли говориш?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Уса

    13 14 Отговор

    До коментар #7 от "И какво":

    Моята къща е точно такава самосвал дъски и шпертплат за 300 000$.Купих я за 160 000 сега е 300 000,което е добре и би трябвало да съм доволен и до някъде съм доволен,но това е измама от където и да го погледне човек е лъжа.Накъде отива света с тези цени и какво става със заплатите,как ще живеят следващите поколения...все въпроси без отговори.Путин ли е виновен,че на запад са същите олигарси и манипулатори,които пращат бедните на смърт?Понякога се питам,какъв бях а какъв станах,защо мисля като комунист а не оставя нещата така,нека има фашисти,ЛГБТ исроди,нека има бедни и да страдат и да се мъчат,какво ми пука нали са цървули...Стоп!Чакайте не бяхме ли либерални или това е само ала бала за пред бога..!?Нещата са по-прости и се решават по грубия начин война и шутове по ЛГБТ органите,както е било,те просто си го търсят

    Коментиран от #12

  • 11 Баба

    6 12 Отговор
    перхидролка ! Хамериканка !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 555555

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дам":

    Ти да не си ревизор,какво те засяга?!!
  • 14 Уса

    21 7 Отговор

    До коментар #12 от "Дам":

    Има цели квартали катакомбита,каквито не съм виждал никъде по света.Там може да се снимат филми на ужасите а кой знае и какво става в действителност полицията не смее да припари нощем.Обиколил съм цяла Америка толкова просяци наркомани и бездомници няма никъде другаде.Това е голям проблем за цялото общество,защото е гнилота,която се разраства.Едно е да отидеш на гости при дъщеря си и тя да те разведе из най-хубавите места а съвсем друго е да бъдеш на места за които не си и помислял,че съществуват в една богата държава и от които те побиват тръпки.Точно тези с най-скъпите къщи накрая се оказват длъжници за милиони живяли на гърба на хората,но такава е системата.В България се трепят да имитират тая прогниваща система,защото за нея слънце не трябва а само влага гмо и химикали

    Коментиран от #23, #24

  • 15 Факт

    6 7 Отговор
    Да е жива и здрава! Нова телевизия добре плаща, оправя живота но хората. Също и министерски пост. Едва година стига!
  • 16 Верно ли

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "ДАНО Й ХАРЕСА ТАМ!":

    "Московията" в момента е един от най-скъпите и уредени градове в света, ама нали трябва да се плюе!

    Коментиран от #20

  • 17 АБВ

    9 8 Отговор
    Отвратителна личност
  • 18 Пича с Москвича

    6 7 Отговор
    Чифутска измет.
  • 19 Факт

    2 2 Отговор
    Гледа дяволото, леко изпитателно. Значи е доволна!
  • 20 БАРС

    8 7 Отговор

    До коментар #16 от "Верно ли":

    ПРАВ СИ АБСОЛЮТНО ДАЖЕ КАРЛСОН ТАКЕР ИЗВЕСТНИЯТ ЖУРНАЛИСТ НА САЩ КОЙТО ГО ИЗГОНИХА ОТ ТВ.ЗА ТОВА ,ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА В УКРАИНА С РОСИЯ И ЗА СЕВЕРЕН ПОТОК КОГАТО ВЗЕ ИНТЕРВЮ ОТ ПУТИН СЕ РАЗХОДИ ИЗ МОСКВА КАТО СНИМАШЕ .ДА ТОЙ БЕШЕ ШОКИРАН ОТ СПОКОЙНИЯТ ГРАД И ЧИСТОТА А ЗА МЕТРОТО МОСКОВСКОТО КАТО ГО ПОКАЗА АЗ НЕ БЯХ ГО ВИЖДАЛ ОТ НЕГО ГО ВИДЯХ ДА В МОСКОВСКОТО МЕТРО ЧИСТОТА С КРАСИВИ КАРТИНИ ОТ ИСТОРИЯТА НА РОСИЯ ХОРАТА СИ СЕДЯТ И ЧЕТАТ НЕЩО СПОКОЙНО ,А СЛЕД ТОВА ПОКАЗА КАТО СРАВНИ МЕТРОТО В НЮЙОРК ЗАЩОТО И ДВАТА ГРАДА СА ГОЛЕМИ ТА ТО НАПРАВО Е УЖАС ПЪЛНЛ С ПЛЪХОВЕ ТАЛЪСТМИ МИШКИ ПОВРЪЩАНИЯ НАРКОМАНИ ЛЕЖАТ ПО ЗЕМЯТА У ПЕКАНО ГРОЗНА Е СИТУАЦИЯТА И ВЪВ ВАГОНИТЕ АГРЕСИВНИ НЕГРИ И БОГ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВО,А ВЕЧЕР ПОЧНЕЛИ СЕ ДА СЕ СТЪМНЯВА В НЮ ЙОРК САМО НА ЛЕКИ КОЛИ ПЪЛНО С ОБЕРДЖИИ БАНДИ И Т Н.С ЕДНА ДУМА ВЕЧЕР СПОКОЙНО ПЕША ДА СЕ РАЗХОЖДАШ Е РИСКОВАНО .ТОВА ДАЖЕ ГО ЗНАМ И ОТ БЪЛГАРИ КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ КАКТО И ОТ ЕВРЕИ ДЕТО СА БИЛЕ ТАМ.А КОЛКОТО ЗА РАЗКОШ ТОЙ Е ЗА БОЛНИ ХОРА В ГЛАВИТЕ МЕНЕ НИКОГА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАЛ.ДА ИМАМ ПАРИ НЕ МНОГО НО ДОСТАТЬЧНО ДА СИ ПОСТРОЯ ЖИЛИЩЕ СЪС ШЕСТ СПАЛНИ НО РАЗКОШНО НЕ ЖИВЕЯ И НЕ ИСКАМ.ПРЕДПОЧИТАМ КАКТО ВАЗОВ КАЗВА МАЛКА СПРЕТНАТА КЪЩУРКА С ДВЕ ЛИПИ ОТ ПРЕД ДАЖЕ И МАГАРЕ ЩЕ СИ КУПЯ ДА СЕ РАЗХОЖДАМ ИЗ ПОЛЕТО И ГОРАТА ЕЙ ТАКА НА ЧИСТ ВЬЗДУХ.
  • 21 Ха ха ха

    7 3 Отговор
    Ще харчи парите на престарелият си мъж с които има към 25 години разлика.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Нгрьд

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Уса":

    Много руска пропаганда.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нтгцц

    8 1 Отговор
    Авторът прекалил с захаросва ето. Много сладникава статия, чак нагарча от сладост- ще се наслаждава, ще се наслаждава, морето, къщата, апартамента...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Нани

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Уса":

    Друго си е да гг ледаш безаналогова руска "истинска" телевизия.
  • 29 Тв критик

    7 2 Отговор
    Няма да липсва на никой.
  • 30 Па настани се в

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Дам":

    "тубата" и си живей щастливо! По добре е от мазето под наем! Сигурно????
  • 31 Шамшала

    2 0 Отговор
    Дай Боже всеки му. Пожелавам и само хубави неща да и се случват.