25 Август, 2024 10:54 933 7

Бойко Кръстанов стана алпинист (СНИМКИ)

  • бойко кръстанов-
  • алпинист

Актьорът, обезопасен с въжета, се разходи из ледника Фолгефона

Ново хоби си намери Бойко Кръстанов. Един от най-обичаните ни млади актьори стана алпинист, пише hotarena.net.

От няколко дни екранният Ерол от "Под прикритие" е в Норвегия. Облечен в специална екипировка, Кръстанов направи първите си стъпки в алпинизма. Актьорът, обезопасен с въжета, се разходи из ледника Фолгефона, който е атракция номер 1 за начинаещи алпинисти.

"Хайк по ледник", пише под снимката си Кръстанов, от която ясно си личи колко дебело е облечен, както и специалните обувки, които е надянал с шила, които да му позволяват да ходи по снега.

Актьорът се показа от ледника


От години актьорът предпочита подобни дестинации вместо обичайните за това време. Бойко е запален пътешественик от години. Като преди няколко стигна дори и до Мачу Пикчу.

Сега обаче Кръстанов решава да се насочи на север. Освен че обикаля из ледниците в Норвегия, актьорът сбъдна и още една голяма своя мечта - да се посети едно от най-впечатляващите места на света - Тролтунга, което, преведено на български, означава "Езикът на трола" и е скала. Не каква да е скала, а такава, която е издадена на 700 метра над езерото Рингедалсватнет.


На един от кадрите се вижда как двамата са се прегърнали, а Бойко носи на гърба си голяма раница и най-вероятно спален чувал, а от момичето не се вижда почти нищо, тъй като е облечена с плътно планинско яке и на главата си има качулка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какавида

    6 1 Отговор
    Никой не се вълнува от такива "новини".
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Чак пък да е най обичания артист.!!!!
  • 3 Венка пак надмина себе си

    3 1 Отговор
    Дебело облечен, надянал не знам какво си...Венкееее, не Венелина, ами и каквото и име да ти сложат, от селяндурщината не моеш избегА.
  • 4 Стига с тия тотално

    5 0 Отговор
    НЕИЗВЕСТНИ па и "актьори"???? Напишете нещо за Христо Проданов!!!! Бог да го прости. Не за тая м.ъ.рш.а никому не нужна!
  • 5 факуса

    4 0 Отговор
    ха ха любим на кого е домингес,мазниятсиган
  • 6 Хейт

    4 0 Отговор
    Кой беше този ??!!
  • 7 За протокола

    2 0 Отговор
    Много нескопосано написана статия.
    И щом е стигнала до публикация в такъв вид, явно и редактора е калпав.