27 Август, 2024 08:53 1 566 2

Бен Афлек излиза с наследничка на Кенеди

  • бен афлек-
  • наследничка-
  • кенеди

Естеството на връзката им не е коментирано официално

Бен Афлек излиза с наследничка на Кенеди - 1
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек явно е превъзмогнал проваления си брак с Дженифър Лопес и вече си има нова изгора.

Според Page Six носителят на „Оскар“ прекарва все повече време с 36-годишната дъщеря на политика Робърт Ф. Кенеди-младши (племенник на президента Джон Ф. Кенеди) Кик Кенеди.

Двамата са били забелязани в хотел в Бевърли Хилс и на други места с Лос Анджелис, като се подчертава, че естеството на връзката им не е коментирано официално.

55-годишната Дженифър Лопес подаде молба за развод с 52-годишния Афлек миналата седмица след месеци на слухове за раздяла. Източници твърдят, че бракът им се е разпаднал още през март, въпреки че в документите за развод Джей Ло е посочила 26 април като датата, на която връзката им официално е приключила.

Твърди се, че една от основните причини за раздялата им е огромното медийно внимание. Докато Дженифър обожава да е в светлините на прожектора, то Бен предпочита личния му живот да не е на показ.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    2 3 Отговор
    Добре е,че Бен не излиза със самия Кенеди.
  • 2 тиква в джип с въоръжена охрана

    1 0 Отговор
    Тази е леко възрастна за Бени ама да се размножават става