27 Август, 2024 15:31 1 788 8

Жена сподели болезнено нещо, за което никой не я е предупредил преди бременността (ВИДЕО)

  • бременна-
  • бременност-
  • майка-
  • болка-
  • бебе

Млада майка разказа, че това се случва често, но никой не те предупреждава за него

Жена сподели болезнено нещо, за което никой не я е предупредил преди бременността (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Жена стана популярна в социалните мрежи, след като сподели за болезнено преживяване, за което никой не ѝ е казал, че може да се случи по време на бременност, докато не се случило с нея.

Ем Сара е известна в мрежата с публикуването на видеоклипове за здравословно хранене, тъй като се справя с усложненията с кръвната си захар по време на бременността. Но бъдещата майка от Ориндж Каунти, окръг Колумбия, остави други жени зашеметени, когато предупреди за друго усложнение, което не е смятала за възможно, докато не ѝ се е случило.

Във видеоклип, който е събрал 206 000 харесвания, тя казва: "Знаете ли, че докато сте бременна, бебето ви може да рита ребрата ви и да ги счупи, а след това да продължи да ги рита в хода на бременността? Това се случи с мен и нищо не можеш да направиш по въпроса, защото твоето силно, здраво бебе – слава Богу – има силни крака и трябва да направи повече място."

Тя продължи: "То просто изритва долните ти ребра и ги счупва, за да си направи още малко място. Това наистина боли. След това просто продължава да ги рита."

@eats.with.em so all of this to say: i made this new account specifically for high protein, nutrient dense recipes & meal inspiration because honestly it was really tough figuring out what to eat my first time around with gestational diabetes! Also, women are absolute powerhouses. #pregnancy #gestationaldiabetes ♬ original sound - eatswithem

Майката твърди също, че е страдала от гестационен диабет - вид диабет, който се развива по време на бременността. Той се появява, когато организмът не може да произвежда достатъчно инсулин, за да отговори на повишените нужди, което води до високи нива на кръвната захар.

Той обикновено отшумява след раждането, но изисква внимателно наблюдение по време на бременността. Тя създава своя профил в TikTok, за да документира управлението на състоянието си.

Бъдещата майка споделя:

"Трябваше да измервам нивата на кръвната си захар по няколко пъти на ден — да убождам пръста си и да го отчитам. Не мога да ям въглехидрати, никаква захар и нишестета. Хляб, ориз, нищо от това. Никакви картофи. Дори бобът понякога повишаваше кръвната ми захар."

Потребителите в социалните мрежи останаха ужасени от преживяванията ѝ, като се включиха в коментарите, за да изкажат мнението си. Един от потребителите заяви: "Това ми се случи и беше толкова болезнено, а лекарят просто каза "Да, и?"."

Междувременно друга бременна жена се пошегува: "Трябваше да откажа, за да не чуе това и да реши да ми го направи".

Трета написа: "Не мисля, че хората осъзнават колко информативни са такива видеа. Те ти помагат да се подготвиш."


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо от Г вход

    15 3 Отговор
    Сега обезщетение ли ще иска или ще съди бебето. Долните ребра са така наречените плаващи ребра и могат да се изместват настрани. Освен тая да го износва в гръдния кош. Аман от невежи и тъпоъгълни елементи които са болни от социалмрежомания. Не завиждам на бебето с тази майка.
  • 2 Чудовищно

    14 2 Отговор
    Тъпо!
  • 3 #идиоти вън

    7 3 Отговор
    Смях на мегадана и какво, тази статия не е ли реклама да се прави анален секс за да незабременяват жените, демек станете обратни и няма да ви боли!!!!
  • 4 Рюхо

    4 2 Отговор
    И след още някой месец ще се появи на бял свят първия Х-мен.
  • 5 шегобиец

    8 1 Отговор
    Има само едни случай на неродено бебе счупило ребрата на майка си и го кръстили Чък Норис
  • 6 Ко речи?

    4 2 Отговор
    Тази да не страда от остеопороза?
  • 7 Христо

    4 2 Отговор
    Поредния мит, създаден за да отказва днешните глезли да раждат

    №1 - "Долните ребра са така наречените плаващи ребра и могат да се изместват настрани. Освен тая да го износва в гръдния кош. Аман от невежи и тъпоъгълни елементи които са болни от социалмрежомания. "

    - абсолютно си прав! Но неграмотността шества триумфално
  • 8 Факт

    4 1 Отговор
    Разбирачката се обади. Не знам защо плашат бъдещите майки с подобни глупости. Да си почиват повече и да се хранят добре. Детето рита, търси място и си играе.