28 Август, 2024 07:32 920 8

Съветник на Наталия Кобилкина участва в "Островът на 100-те гривни"

  • наталия кобилкина-
  • островът на 100-те гривни-
  • съветник

Младият мъж не е поредният любовник на разкрепостената рускиня

Любимец на сексгуруто Наталия Кобилкина влиза в новото риалити "Островът на 100-те гривни", пише blitz.bg.

Младият мъж, който ще се бори с жестоките условия във филипинските ширини от септември, не е поредният любовник на разкрепостената рускиня, която все така приковава вниманието, а неин доверен съветник по горещи правни въпроси и нахъсан LGBT-активист.

Кобилкина редовно се възползвала от експертизата му по парещи теми като домашното насилие, за да демонстрира компетентност и да си вдига рейтинга пред отчаяни клиентки, които мечтаят да открият богат "муж" и да му завъртят главата с майсторство в оралната любов.

Съветникът на Наталия я утешавал и около тежкия ѝ развод с гръцкия богаташ Такис, от когото тя има син. А как точно се случва утехата, оставяме на читателското въображение да си представи.

От есента обаче любимецът на рускинята ще свали костюма и, гол до кръста, ще се бори на Филипините в "Островът на 100-те гривни" с още 29 участници за част от огромния награден фонд от 300 000 лева.

Преди дни изтекоха имената на трима от конкурентите му - това са гимнастичката Бистра Старейшинска, синът на музиканта Васил Гюров - Александър и предприемачът и инфлуенсър Дамян Илиев - Дзами.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значии...

    7 1 Отговор
    ЛГБТ активиста ще се надява 100 пъти да му разширят гривната на острова! Не всичко е пари!
  • 2 Гост666

    8 0 Отговор
    Поредния незнаен отпадък в поредната помия . И отгоре на това подкрепя психично болните .
  • 3 Хейт

    5 0 Отговор
    Обратен в шоу за гривни и халки.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    5 0 Отговор
    Помислих, че тази на снимката е Софка...
  • 6 ха, ха

    8 0 Отговор
    Катъркина е разкрепостена само на думи да залъгва шаранки.Два провалени брака с небогати мъже дава акъл на наивнички за да им вземе парите.Просто е алчна хитруша като другата рускиня Капитонова.Сега още една от североизтока участвала в Ергенът 2 Ирина Карабаджакоова набира скорост и глупаринки за такива курсове,понеже (много) сполучливо се омъжила за някакъв уж богат турчин.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 оценка

    3 0 Отговор
    Все ли трябва да открият богат "муж" и да му завъртят главата? Като се се свършат богатите,светът сигурно ще свърши и той. Според кобили и златотърсачки.Ако не си богаташ,жена не можеш да си намериш.Тъпа история!