28 Август, 2024 13:15 5 016 2

Септември обещава много пари на три зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • пари

Ето кои знаци ще забогатеят

Септември обещава много пари на три зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Това са трите зодии, които ще се радват на големи парични потоци към тях през месец септември. Със сигурност значително ще увеличат банковите си сметки.

Телец

Телецът е човек, който наистина цени и обича материалните блага. Може би именно любовта му към парите ще му донесе дивиденти. Откъде? Неочакваната печалба ще дойде и от неочаквано място – игра в социалните мрежи, върнати пари назаем, които е бил „отписал“ вече или намерено портмоне на улицата. Разбира се, тук не става дума за сериозна сума, но пък гъделът от изненадващата печалба ще държи „влага“ на Телеца дълго време.

Рак

Раците са известни със своята скромност и финансова интелигентност. Независимо от коя страна на финансовия спектър се намират, те правят всичко възможно, за да взимат информирани и адекватни решения. Може би точно от спестовен фонд, акции или депозит е свързана печалбата, която сякаш ще падне от небето директно в портмонето на Раците! Те ще получат дивиденти, за които изобщо не са подозирали, пише iwoman.bg.

Риби

Рибите, които са работили много напоследък, ще получат заслуженото възнаграждение. И то ще бъде изразено във валута, което говори за особения успех на представителите на знака. Звездите силно препоръчват да не си правят почивка от работата, а да продължат напред, предлагайки нови проекти и разработвайки нови - нетривиални - идеи: този подход към работата ще ги направи търсени и добре платени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зодия депутат

    3 1 Отговор
    Какъв септември за мен всеки ден е така.
  • 2 Тамара Злоба

    1 1 Отговор
    А за останалите зодии, само сметки, вноски и мизерии. Дори преглед няма да минат.