28 Август, 2024 14:29 1 729 4

Деми Мур си спомня как ѝ се е отразила емблематична сцена от "Ангелите на Чарли" (ВИДЕО)

  • деми мур-
  • ангелите на чарли-
  • сцена-
  • бански-
  • бикини-
  • холивуд-
  • остаряване

Във въпросната сцена Деми излиза на забавен кадър от водата на плаж, където се среща с една от главните героини

Деми Мур си спомня как ѝ се е отразила емблематична сцена от "Ангелите на Чарли" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

20-години по-късно актрисата Деми Мур откровено сподели мислите си за емблематична сцена по бански от "Ангелите на Чарли".

61-годишната актриса говори пред списание Interview във вторник и споделя, че се е борила със своята идентичност, след като се е снимала в продължението на филма “Ангелите на Чарли” от 2003 г.

“Бях се снимала в "Ангелите на Чарли" и имаше много разговори около тази сцена по бански и всичко беше много изострено, много се говореше за това как изглеждам”, спомня си Мур, която две години по-късно, през 2005 г., се омъжи за Аштън Къчър.

Звездата споделя, че е почувствала, че “не изглежда да има място за мен”.

“Не съм се чувствала сякаш не ми е мястото там”, уточнява Мур. “По-скоро го имаше това усещане, че не съм на 20, не съм на 30, но не ме възприемат и като майка.”

В дамския екшън Деми Мур играе бивш Ангел криещ тайна, който се запознава с героинята на Камерън Диас на плажа. По време на сцената 40-годишната тогава Деми е облечена единствено по изрязан черен бански.

62-годишната актриса Мишел Йео отдели малко време, за да признае опита на Мур и добави: “Холивуд е жесток към жените на тази възраст, където вече не намираш сценарии или героини, които да ти допадат. Или си майка, или си твърде стара и вече не си секси в техните очи."

Това не е първият път, в който Мур разсъждава върху възгледите за остаряването в Холивуд през годините.

“Индустрията се е променила,” тя каза пред Variety през юни. “Има еволюция, която е настъпила, дори, бих казала, от времето, когато бях на 40 години. Защото, когато бях на 40, но не изглеждах така, както си представяха, че трябва да изглеждам на 40, те не знаеха какво да правят с мен."

Мур заключава: “Всъщност не съм работила толкова много, защото не съм била на 20 или 30 години. Мисля, че ако наистина се вгледаме в по-дълбоката същност на това, което разглеждаме, там се таи тази стара идея, че стойността и привлекателността на жените е свързана с тяхната плодовитост.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Озадачен

    7 1 Отговор
    Относно Деми Мур и Салма Хайек, от толкова години насам се чудя, и не мога да разбера, какво им харесват някои от хората. Гледал съм ги в много филми, и впечатлението ми е, че нито са хубавици, нито показват талант в актьорската игра, нито виждам чар в тях. От друга страна, не са грозни, не са и супер некадърни - просто са посредствени и в едното, и в другото. Известни са много повече с клюки около личния им живот, отколкото с реални постижения. Това си е мое мнение. Ако някой е на друго мнение - нека да го сподели.

    Коментиран от #4

  • 2 ганю

    2 0 Отговор
    Не винаги е до красота или супер тяло
    имах преди години позната имаше едно такова особено излъчване носеше винаги пъстри дрехи като на цветя
    и в най лошият ден като го срещнеш човека минава ти и почти забравяш
    една дума описва такива хора - лъчезарни
    може пък това да е отговора на твоя въпрос
  • 3 Сър Стенли Ройс

    2 1 Отговор
    Стари чанти, скърцат панти.
  • 4 Алина

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Озадачен":

    Точно така. Харесват ги хетеросексуалните жени и гейовете, защото са мъжкарани. Челюстите им са като на питбул, може ли такава жена да е секси?