17 Март, 2014 16:07 1 519 0

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън най-накрая се сгодиха

  • никол шерцингер-
  • люис хамилтън-
  • годеж

Най-вероятно сватбата ще се състои през този август

Американската певица Никол Шерцингер официално се сгоди за пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, съобщава Ивнинг Стандарт.

Годежът стана факт, след като певицата от хитовата група „Пусикет долс” отхвърли три предишни предложения за брак на пилота. Тези откази за малко не разделиха двойката през миналата година, но в крайна сметка тяхната връзка издържа.

Източници на Дейли Стар твърдят, че Хамилтън е направил всичко възможно да запази новината за годежа си в тайна, но въпреки това бил изключително щастлив след като Шерцингер най-сетне приела последното му предложение. Според изданието двойката най-вероятно ще се установи в Швейцария, а Никол ще пътува с годеника си, по време на сезона във Формула 1. Това  ще рече, че Шерцингер ще стопира собствената си музикална кариера за известно време. Сватбата най-вероятно ще се състои през този август, когато Хамилтън ще е свободен, тъй като се отваря триседмична пауза в сезона на най-елитната автомобилна надпревара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА