9 Септември, 2024 09:47 1 027 5

Над 800 млн. долара е джакпотът в американската лотария Powerball, теглят го утре

  • джакпот-
  • милиони-
  • сащ-
  • powerball-
  • лотария

Ако във вторник някой познае шестте числа, ще може да избира дали да вземе цялата сума на вноски за 30 години или да вземе половината веднага

Над 800 млн. долара е джакпотът в американската лотария Powerball, теглят го утре - 1
Снимкa: Shutterstock

В Съединените щати отново се натрупа гигантски джакпот в една от големите лотарии. Никой не позна числата от последния тираж и сумата вече надхвърля 800 милиона долара. Това е седмият най-голям джакпот в историята на игрите на късмета.

Ако във вторник някой познае шестте числа, ще може да избира дали да вземе всички 800 милиона на вноски за 30 години или да вземе половината веднага.

За последен път джакпотът беше ударен преди 3 месеца, като човек от Илинойс взе 552 милиона. Лотарията е много популярна, защото освен голямата награда се печелят и много други. Повече от милион и половина билети са спечелили между два долара и 20 хиляди долара след последния тираж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джакпот

    4 2 Отговор
    Истинският джакпот е над 35 трилиона долара, над 123% и нараства с милиард на ден.

    Коментиран от #3

  • 2 Леля Гошка

    0 2 Отговор
    Ще го спечели някой новопристигнал венецуелец в Аврора, Колорадо.
  • 3 Последния Софиянец

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Джакпот":

    Джакпотът е 120 млн.Можеш да си купиш онлайн билет за 26 лв.Но шансът от 69 числа да удариш 6 е минимален Нашето ТОТО 6 от 49 има по големи шансове.

    Коментиран от #5

  • 4 Как

    5 0 Отговор
    Човек трябва да вярва в щастливите случайности/късмета.
  • 5 честен ционист

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    В българското ТОТО в 2 поредни тиража се паднаха едни и същи числа, вероятността, за която е по-малка от това Ганчо да се телепортира през пространство-времето и прескочи задаващия се нов преход.