16 Септември, 2024 07:31 2 430 8

Силните са четвъртото племе в „Игри на волята“ 6

  • силните-
  • племе-
  • игри на волята

Те ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото

Силните се превърнаха в четвъртото племе на най-мащабния риалити формат “Игри на волята”. Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа, пише dariknews.bg.

Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора - Оранжеви и Лилави. Играта се разви в няколко етапа, изискващи концентрация, добър баланс и точен мерник. Всеки от участниците трябваше да премине през Люлката на смъртта, планината от варели и змейката, демонстрирайки своите комплексни умения. Решаващ се оказа финалният етап, в който по-точният мерник и логическа мисъл на оранжевия отбор надделя над лилавия.

Радостта за новосформираното племе на Силните, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието.

Тази вечер в екстремното риалити предстои първата в историята четворна битка за територия, след която нищо вече няма да бъде същото за племената. Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” 6 в понеделник, 16-и септември, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много тъпо предаване

    11 5 Отговор
    Комплексари
  • 2 Тушира Микура

    13 5 Отговор
    Бързи, смели, сръчни във вариант за възрастни. Дори в японските тв риалитита няма такива простотии, а те са водещи в тази област. Частните бг телевизии развиват аудитория от бавноразвиващи се, инфантилни и тежко облъчени зрители.
  • 3 Демократ

    12 3 Отговор
    Националните ни телевизии не са за гледане с всички тези безсмислени реалити шоута, всички стрували много скъпо. Същите тези телевизии непрекъснато обявяват кампании за събиране на пари за лечение на дечица и на болни от тежки заболявания. Тези велики богаташи продуценти дали някога са дали 1 лв.за благотворителност? Как така толкова бедна държава не може 40 години да построи детска болница, а е пълна с такава прескъпа веселба и толкова много простотия, която непрекъснато се натрапва на хората? Години наред черешата на тортата е череша на тортата с най-скъпите в ЕС хранителни продукти и най-ниски доходи. Това предаване е цинично на този фон. Браво на собствениците на телевизиите,които се подиграват на хората.
  • 4 Чуденка

    5 5 Отговор
    Гледа ли го изобщо някой това предаване?

    Коментиран от #5

  • 5 Казвам ти

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Чуденка":

    Да, аз го гледам. Преча ли на някого?
  • 6 Интересно...

    3 2 Отговор
    След като някои не гледат и не се интересуват от предаването, защо отварят статията за него четат и коментират? Оставят епитети и обиди в хейта си а всъщност бумеранга се връща при тях. Това някаква протребност ли е или незадоволеност?
  • 7 Абе на Тази Силвия

    4 0 Отговор
    Много и шарят очичките. Сигурно ще прилъже някой да я дъни без камери в храстите
  • 8 Налудник

    2 0 Отговор
    Колко пъти още ще я пускате тази статия?! В 04:04 часа има публикувана абсолютно същата!