16 Септември, 2024 11:29 1 530 0

Джеймс Макавой останал недоволен от първата си среща с Дженифър Анистън (ВИДЕО)

  • джеймс макавой-
  • дженифър анистън-
  • актриса-
  • актьор-
  • среща-
  • приятели

Актьорът бил едва на 22 години, когато се запознал с актрисата, по която тайно си падал

Джеймс Макавой останал недоволен от първата си среща с Дженифър Анистън (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джеймс Макавой сподели смущението си от първия път, когато срещнал звездата Дженифър Анистън в ранните етапи от кариерата си.

45-годишният шотландски актьор се натъкнал на звездата от "Приятели", докато присъства на холивудско парти с актрисата от "Ангелите на Чарли" Луси Лиу. По това време Макавой бил на 22 години. Макавой изрази съжаление за думите, които си разменил с Анистън тогава, но подчерта, че актрисата е била „прекрасна“ въпреки неудобния за него момент.

Говорейки с Анди Коен в Watch What Happens Live, Макавой каза: „Срещнах я и не беше страхотно. Не защото тя не е страхотна."

“Бях на парти, когато бях наистина млад, бях на 22 в Лос Анджелис и срещнах Луси Лиу. И Луси Лиу беше наистина, наистина мила с мен и ми каза: "Ела да се запознаеш с приятелите ми"."

Той продължи: “Паркирах точно до Дженифър Анистън. И точно, когато Лиу се канеше да каже: "Хей, хора, запознайте се с моя нов приятел Джеймс", вместо това, тя беше дръпната настрана от човек, с когото е ходила в гимназията. Тя изчезна и аз просто останах да стоя с всички тези хора, на които казах: "Хей, как сте, аз съм нов в града".”

След това Макавой направи гримаса, когато си спомни как се е обърнал към Анистън, на която казал: „И така, ти си Дженифър Анистън и си в „Приятели“.“ Звездата призна: “Беше грубо. Но тя беше прекрасна.”

Джеймс Макавой говори и за най-новия си проект "Мълчанието е злото" (Speak No Evil), мрачен трилър, в който той играе мъж, който заедно с приятелката си кани друга двойка в своята ваканционна къща. Това е римейк на датски филм от 2022 г. със същото име.

В друго интервю Макавой разкри, че неговият “токсичен” герой във филма е вдъхновен от мизогинистичния инфлуенсър Андрю Тейт.

Макавой каза: “Нещото, което мислех, че мога да използвам в героя, беше, че той смята, че е малко... Уест Кънтри Андрю Тейт.”

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА