Last news in Fakti

24 Март, 2014 15:45 2 334 0

Мила Кунис е бременна

  • мила кунис-
  • бременна-
  • аштън къчър

Според американските таблоиди актрисата чака първото си дете с Аштън Къчър

Мила ще става майка! С тази новина гръмнаха днес таблоидите в САЩ. Актрисата очаква първото си дете от годеника си Аштън Къчър, потвърждават новината многобройни  източници пред Us Weekly.

"Това е нещо, което и двамата искаха. И двамата са толкова щастливи", съобщават близки до двойката хора.

Новината за бременността на Кунис идва почти месец след като източник потвърди официално на 27-ми февруари, че чаровната актриса е сгодена за Къчър.


Тогава Мила беше заснета с красив диамантен пръстен. Наред с подготовката на сватбата обаче, двамата ще трябва да се заемат и с обзавеждането и на детска стая. Клюкарските сайтове твърдят, че Мила е била видяна да посещава и клас по йога за бременни.

Знаем, че бившите звезди от сериала „Шеметни години“ (That '70s Show) и дългогодишни приятели публично обявиха връзката си през 2011 г.

Друг източник заявява, че Къчър е "много доволен " от новината за бременността на годеницата си. "Аштън е много затворен и дръпнат отколкото обикновено", обясняват запознати. Но, звездата от „Двама мъже и половина“ е разговарял с дългогодишен свой приятел относно бащинството и как ще трябва да се запознава с това чувство отново.

Малко след като получи развода си от 51-годишната Деми Мур през ноември, Къчър предложи на новата си любима брак. Двамата станаха всеобщи любимци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА