Last news in Fakti

24 Март, 2014 16:08 1 981 0

Ким Кардашиян и Кание Уест се намърдаха на корицата на Vogue

  • ким кардашиян-
  • кание уест-
  • корица-
  • списание

Кардашиян сбъдна мечтата си, но ядоса редица холивудски звезди

списание Vogue. Това предизвика вълна от възмущение заради лошия имидж на двойката.

Кардашиян сбъдна мечтата си да се появи на корицата на елитното модно списание в априлския му брой, но не и без да стане обект на сериозни критики. Много холивудски знаменитости изразиха своето несъгласие с решението на изданието.

Актрисата Сара Мишел Гелар написа в Twitter: "Обмислям да спра абонамента си за Vogue. Кой е с мен?". Сет Роугън и Джеймс Франко пък публикуваха колажи, на които техните лица са поставени върху телата на Кардашиян и Уест. Преди няколко месеца двамата актьори се превърнаха и в истинска интернет сензация, след като заснеха пародия на един от клиповете на рапъра, в който участва нежната му половинка.

Редакторът на списанието Анна Уинтур оправда решението си да насочи вниманието към двойката в писмо, което публикува заедно с корицата, но без да издава никакви подробности около материала. Запознат източник заяви пред Us Weekly, че освен корицата "Всичко останало е строго секретно. Само шепа хора знаят каква ще е темата на статията посветена на Ким и Кание и всички  са положили клетва да пазят тайна."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА