29 Септември, 2024 15:50 1 882 20

Наталия Гуркова отново се носи на крилете на любовта

  • наталия гуркова-
  • нова любов-
  • мистериозен мъж

Твърди се, че миската има връзка със заможния господин от няколко месеца

Наталия Гуркова отново се носи на крилете на любовта - 1
Снимка: Instagram

Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, почете паметта му. Бившата миска и настояща дизайнерка сподели в социалната мрежа някои мили снимки и хубави спомени с покойния си съпруг. Тя допълни, че са изминали 6 години от смъртта му. И макар хората да казват, че времето лекува, Гуркова още не може да се съвземе напълно от внезапно сполетялото я нещастие. Пред приятелки е признавала, че от време на време продължава да сънува кошмари.

Наталия е разказвала за трагедията със съпруга си, макар че като цяло избягва темата за личния си живот. Тя предпочита да говори за работата си на дизайнер и за творческите си планове, но заобикаля болезнените въпроси. Миналата година хубавицата създаде свой моден бранд за дамски облекла и сега се опитва да го развива. Почитателите ѝ изразяват задоволство, че е успяла да си стъпи на краката и да се съвземе след убийството на Джордже. Гуркова лично благодари на всеки, който ѝ пожелава успех. Тя казва, че подкрепата на приятели и фенове значи много за нея.

Преди 6 години в края на септември Наталия загуби любимия си мъж, който бе убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург. Южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата. Не е тайна, че бизнесът на Михалевич не беше съвсем легален, макар че жена му винаги го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес.

В края на 2013 г. красавицата преживя първия сериозен удар по семейството си – нейният свекър бе отвлечен и убит в Йоханесбург, а местни власти заключиха, че трагедията има връзка с криминалната дейност на Джордже. Изтръпнала от страх за собствения си живот и този на децата си, Гуркова се завърна в България и започна да прекарва все повече време на родна територия. Тя се опита да замаже положението и отрече, че бащата на Михалевич е починал от насилствена смърт. Дългокраката брюнетка обвини жълтите медии за злостните клюки, които тиражират по адрес на мъжа ѝ. "Моят свекър беше тежко болен. Имаше затруднения с дишането, имаше и други проблеми със здравето. Влезе в болница. Наложи се да му направят сложна животоспасяваща операция, която за съжаление, не успя да преживее. Ние знаехме за този риск, докторите ни бяха предупредили. Нелепо е да се пише, че е бил убит!", коментира тогава Наталия.

С финансовата криза на Джордже започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му има извънбрачни връзки, а слуховете за окончателната им раздяла зачестиха. Запознати твърдят, че заради богатото криминално досие на съпруга си Гуркова загубила съня и спокойствието си. Обезпокоена за живота на двете си деца, тя напусна окончателно ЮАР и заживя с майка си в България.

За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. Хора от обкръжението на Наталия твърдят, че в продължение на седмици не можела да се отърси от първоначалния шок, пиела и антидепресанти. След около 2 години успяла да се съвземе и да продължи напред, най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян, които имали нужда от нейната подкрепа.

Близки до чаровната брюнетка издават, че тя най-сетне е открила нова любов, пишат от "Хотарена". За актуалния ѝ мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел с отворени обятия в дома си.

Според запознати връзката на Наталия и заможния господин датирала от няколко месеца. Те се срещнали се за първи път в началото на тази година покрай общи познати в популярен софийски ресторант. Оттогава често могат да бъдат засечени под ръка в различни заведения. Свидетели твърдят, че поведението им във всички случаи издава по-специални отношения, а не просто приятелски.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    13 1 Отговор
    Тя предпочита да говори за работата си на дизайнерКА и за творческите си планове,
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 2 Отговор
    Носи се на... К...‼️
    Пак има К и Р ама е по-къса думата
  • 3 Баба Цона

    28 1 Отговор
    Наборката вече е пресъхнала за любов.
  • 4 бушприт

    3 6 Отговор
    Да е жива и здрава тая мадама!
  • 5 То с тези

    23 1 Отговор
    крила,полета е безкраен, а междинните приземявания, винги са при богати господа.
  • 6 шам фъстък

    24 0 Отговор
    За актуалния ѝ мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство.....ДЕМЕК НА ВЪПРОСНАТА ЖЕНКА Й ТРЯБВА ЧИЧКО-ПАРИЧКО. ЯСТНООО!
  • 7 шекер

    30 0 Отговор
    Обяваваш се за дизайнер и изпираш пари, обявавайки, че имаш сериозни обороти от продадени "колекции". Още преди десетилетия мутрите купуваха на държанките си "бутици".
    Разбира се, НАП няма и не е имала никакви въпроси към Гуркова относно произхода на парите й.
  • 8 Факт

    27 0 Отговор
    Тъпи невпечатляващи с нищо превзети селянки
  • 9 стъпила си на краката

    17 0 Отговор
    Дизайнерска поза...
  • 10 Димитър Иванков - Митко Талисмана

    17 0 Отговор
    Моите щерки и те "дизайнерки". А всъщност, високоплатени проститутки. Като майка си Десислава.
  • 11 Бате Боби - Гербаджията

    3 1 Отговор
    Мама Мецанка да изглеждаше така...
  • 12 Минчо от Обеля 2

    26 0 Отговор
    Мутреса, за коята беше платено от мутрите да стане мис. После защото е алчна хвана тоя престъпник Михалевич и ако не знаете в Черна Гора все още се практикува кръвно отмъщение /нещо като омерта/. И тя е била в списъка, ама е подпалила джапанките за лошата България. За новия баламурник - запознали се били в рестората - айде стига приказки за лека нощ! И то па в популярен. Ми и аз ходя по такива места, ама на - още никой не се е напинял да се запознае. Въобще ви съветвам да откриете рубрика Животът на моурвите и там да ги публукувате тия платени хвалебствени слова за отпадъците на обществото. Да знаем, да не кликаме залудо.
  • 13 рарарар

    21 0 Отговор
    Още малко да се беше фотошопирала и щеше да си изтрие чертите на лицето, хахахахахахаха. Ко да праиш проста моделка, просто прости тоутка.
  • 14 Историята

    10 1 Отговор
    Който доближи тази распоретина е пътник. Тая носи само смърт на всеки около нея
  • 15 Алоу мисирките

    20 0 Отговор
    Напишете, че е била и една от любовниците на Георги Илиев. Вчера за Глория, днеска за тая. Утре за коя - те не са една и две. Какъв е елементарният извод - всички фолк певици и миски от 90-те са минали през леглото на престъпника, направили са кариера с кървавите му пари. А вие тука със сироп ги поливате! Айде холан, да не кажа просто сикк тирр!
  • 16 аааожоо

    11 0 Отговор
    Миналата година хубавицата създаде свой моден бранд за дамски облекла и сега се опитва да го развива.
    Направих си труда да погледна сайта. Боклуци ширпотреба ала ей енд ем. Пет модела. Голеза дизайнерака, нема що. То всяка мутреса беше дизайнерка. С парцали от алиекспрес и етикетчетат пак от там. С две думиь ако трябва да се издържа от това, което продава, направо е виждам при клошарите. Следователно - търсете диамантите на убития Джордже.
  • 17 Добре

    11 0 Отговор
    Тази си търси авач , за да го скубе ! Но един авач , защо би авал такава ?!
  • 18 Ко речи?

    2 0 Отговор
    Наталия Куркова не ме интересува. Да оди да бричи кОмари.
  • 19 Гост

    0 0 Отговор
    Името на чичо няма никакво значение. Сигурно и тя му вика накратко Заможен
  • 20 носи на крилете на любовта

    0 0 Отговор
    И на чепа на радоста