Last news in Fakti

26 Март, 2014 15:22 3 299 0

Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разделят

  • гуинет полтроу-
  • крис мартин-
  • се разделят-
  • деца-
  • "колдплей"-
  • албум

Семейството им беше смятано за едно от най-стабилните в шоубизнеса

Актрисата Гуинет Полтроу и съпругът й – фронтменът на група „Колдплей“ Крис Мартин, обявиха, че се разделят, съобщи „Ролингстоун“.

С препълнени с мъка сърца решихме да се разделим, казва се в изявление на известната двойка: „Повече от година усилено работим – заедно или поотделно, за да видим дали е възможно да закрепим връзката си. Стигнахме до заключението, че докато все още толкова много се обичаме, ще останем разделени“.

Ние обаче сме и винаги ще бъдем семейство. В много отношения сега сме си по-близки, отколкото когато и да било. На първо място ние сме родители на две прекрасни деца и молим тяхното и нашето лично пространство да бъде уважавано в този труден момент, казва се още в посланието.

41-годишната Полтроу и 37-годишният Мартин се ожениха на тайна церемония в Мексико през 2003 г. и сега, след повече от десетилетие съвместен живот, се надяват да запазят дискретност по отношение на раздялата си, както и по-нататък. Двамата имат 9-годишна дъщеря Епъл и 7-годишен син Моузес. 

Неочакваната новина за раздяла на семейството, смятано за едно от най-стабилните и щастливи в шоубизнеса, идва в навечерието на излизането на Ghost Stories – първия албум на „Колдплей“ от три години насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА