3 Октомври, 2024 04:22 583 2

Саботаж в “Игри на волята”! Бойкот от коалицията на Добрин обрече Гордите на елиминации

  • игри на волята-
  • телевизия-
  • състезание

Днес мащабното риалити продължава с втора битка за спасение и шокираща елиминация

Саботаж в “Игри на волята”! Бойкот от коалицията на Добрин обрече Гордите на елиминации - 1
Снимка: NOVA
Бойкот от коалицията на капитана Добрин обрече Гордите на елиминации, предаде dariknews.bg.

Обединените срещу прокудения бизнесмен Кралев участници умишлено изгубиха битката за спасение с цел по-късно да елиминират него и най-близкия му човек в племето – плувецът Благой. Победата в сблъсъка грабнаха Дръзките след запомнящо се представяне на професионалния борец Микяй, а втори останаха Силните, предвождани от денталния хирург Анджела.

Завръщането на бизнесмена Кралев в лагера на Гордите предизвика сътресения и множество негативни емоции във всички племена. Той реши да изпрати танцьорката Пелипенко в племето на Силните, а това решение доведе до отлъчването на младата студентка Миряна на Блатото.

След това в номинационния сблъсък най-слабо стартираха Дръзките, които обаче успяха да наваксат и да грабнат победата след безупречното представяне на бореца Микяй. Силните се класираха втори след като планът за саботаж на капитана Добрин беше изпълнен.

Съветът край огъня с водещата Ралица Паскалева беше изпълнен с много напрежение, а остри думи и обвинения между завърналия се Кралев и неговите съплеменници не спираха да валят през цялото време. След вота на племето с номинации си тръгнаха плувецът Благой и един от враговете на Кралев - Димитър.

Днес мащабното риалити продължава с втора битка за спасение и шокираща елиминация.

Не пропускайте премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой

    1 0 Отговор
    Абе я да ги карат към Белене и да видят какво е лагер...
  • 2 Вфаати

    0 0 Отговор
    Аз от 5 години нямам ,ТV у нас...
    Отказах се на своя ВОЛЯ