3 Октомври, 2024 09:28 903 5

Гуен Стефани става на 55 г. днес

  • гуен стефани-
  • рожден ден

Наскоро певицата представи нов член на семейството и нов студиен албум

Гуен Стефани става на 55 г. днес - 1
Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани е американска певица, текстописец, модна дизайнерка и актриса. Тя е родена на 3 октомври 1969 г. в Калифорния, САЩ. Известна е като съоснователка и вокалистка на ска групата No Doubt. Израснала под силното влияние на пънка и грънджа, Гуен Стефани е считана за модна икона.

От 10 години има връзка с кънтри певеца Блейк Шелтън. Двамата се срещат за първи път през 2014 г., докато работят като треньори в The Voice, но сключват брак през 2021 г.

Те нямат деца заедно, но Шелтън безпроблемно приема трите деца – Кингстън, 18, Зума, 16, и Аполо, 10, които Стефани има от бившия си съпруг, Гавин Росдейл, и споделя колко много му харесва да бъде втори баща.

Наскоро Гуен Стефани сподели интимни подробности за връзката им с водещата Дженифър Хъдсън в нейното дневно токшоу:

„С Блейк не може да изкарате ден без да се смеете," призна Стефани, която навършва 55 години днес. "Той има толкова много търпение и доброта в сърцето си. Просто ме прави все по-щастлива всеки ден."

Вчера, 2 октомври, Гуен Стефани и Блейк Шелтън приветстваха нов член на семейството си, разказвайки емоционална история. 55-годишната певица от No Doubt сподели видео в своя Instagram профил, представяйки на нейните 17,7 милиона последователи Корн Шелтън – малкото котенце, което споделя с 48-годишния си съпруг Блейк.

„Това е Корн Шелтън. В деня, в който се появи в дома ни, той почти не беше жив. Беше много болен, но с много любов + грижи се превърна в здраво коте. Толкова сме благодарни, че той е част от нашето семейство“, написа тя в публикацията си.

Корн е очарователно сиво-бяло бебе коте, което съдийката от риалити формата The Voice е открила в близост до дома си, когато е било на ръба на смъртта преди тя да се погрижи за него.


Гуен наскоро обяви и първия си студиен албум от седем години насам.



Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кака Гуен

    14 1 Отговор
    Изобщо не й личат годинките!
  • 2 СТИГА БЕ

    1 7 Отговор
    Ауууу, каква новина...изглежда по-възрастна
  • 3 цербер

    3 1 Отговор
    Гуен Стефани е американска певица, текстописка, модна дизайнерка и актриса.
  • 4 раз

    11 1 Отговор
    Гуен е много красива жена и много хубаво пее.
  • 5 Набор

    2 0 Отговор
    Бравос на наборката! Да е жива и здрава.