4 Октомври, 2024 09:43 744 2

Феноменален успех на филма "Жокера": Лудост за двама"

  • жокера-
  • хоакин финикс-
  • лейди гага-
  • боксофис

Той достигна до бокс офис от над 1 млрд. долара

Феноменален успех на филма "Жокера": Лудост за двама" - 1
Снимка: БГНЕС

„Жокера: Лудост за двама” е дългоочакваното продължение на филма от 2019 г. Отличен с награда „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля на Хоакин Финикс и за музиката на Хилдур Гуднадотир и достигнал до феноменалния бокс офис от над 1 млрд. долара.

Филмът е американски музикален психологически трилър от 2024 г., базиран на едноименния герой от „Ди Си Комикс“. Главната роля отново се изпълнява от Хоакин Финикс, а Лейди Гага е в ролята на Харли Куин.

Историята отново ни среща с Артър Флек. Той очаква да научи каква е присъдата за престъпленията, които е извършил като Жокера. Борейки се с двойствената си идентичност, Артър не само неочаквано се сблъсква с истинската любов, но и открива музиката, която винаги е живяла вътре в него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    5 0 Отговор
    Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

    Коментиран от #2

  • 2 Името подсказва

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Лъдоста и бесовщината е на мода.
    Бог да ги вразуми!