5 Октомври, 2024 17:39 1 618 11

Сузанита се нахвърлила с нож върху майка си заради наркотиците

  • сузанита-
  • певица-
  • орхан мурад-
  • майка-
  • наркотици-
  • убийство

Скандалната щерка на Орхан Мурад е стигала и до опит за самоубийство

Сузанита се нахвърлила с нож върху майка си заради наркотиците - 1
Снимка: Instagram

"Държах нож срещу майка ми.", призна с тежест наскоро Сузанита. Щерката на Орхан Мурад разтърси общността и с твърдението си, че се е "чувствала като една съсипана наркоманка, като парцал".

Наследницата на попфолк звездата и на първата му съпруга Шенай сподели и миналата година за зловещите си изцепки под влияние на дрогата. Но сега разкрива, че посягала и на баща си. Не пощадила в кризите си и любимите си баба и дядо. "В един момент исках да убия и кучетата си. Стигнах и до опит за самоубийство", младата изпълнителката за ефекта от наркотиците.

Младата жена, чийто път от тийнейджърска възраст е белязан от провокации, вече посочва и виновниците, и обстоятелствата, за да посегне към "кристалите". На първо място това са нейните родители, чиято "физическа липса" усещала твърде силно като подрастваща заради непрестанните участия на баща си. На второ място това било нещастна любов, с която тийнейджърката не могла да се справи.

"Беше един цялостен период, в който се усещах напълно сама вкъщи", спомня си Сузанита.

По думите ѝ "кошмарът продължава и до ден днешен". "Не е свършил. Но, да кажем, в ръцете на кристалите бях 5 месеца активна употреба. И след това бях един месец в клиника. След това бях 4 месеца вкъщи на много, много тежки хапчета, приспивателни, антидепресанти", разказва певицата, която доверява, че и досега не може напълно да пребори "паник атаките".

"Продължавам да изпитвам паранои понякога, все едно някой ме дебне и следи", терзае се и досега от последиците на дрогата дъщерята на Орхан Мурад.

Сузанита още не може забрави и ужаса в клиниката за наркозависими. "35 килограма бях, с огромни гнойни пъпки по цялото тяло. Ти ставаш един нечистоплътен, мърляв. Нямам идея какво ми слагаха и вливаха, но дори баща ми и майка ми ми казваха, че на първото свиждане, от което нямам никакъв спомен, са ме донесли. Много тежка абстиненция. Много. От персонала са ми казвали, че съм се събуждала, крещяла съм с пълно гърло, после пак съм лягала, заспивала съм и отново същото. Това е дяволът за мен", връща лентата назад певицата.

Тя разкрива, че е имала и халюцинации, и сънна парализа и че преди да се пристрасти към кристалите, които пушела, разтапяйки ги преди това като лед с крушка. Загърбила изобщо училището, казва още щерката на Орхан Мурад. "Аз бях прекратила и загърбила всичко, случващо се в заобикалящия ме живот. Исках просто да бъдем аз и наркотикът. Нямах желание да комуникирам с когото и да било и винаги избягвах хора, когато се налагаше", описва преживения ад на наркотиците Сузанита.

БГ изпълнителката с най-много корекции по тялото си е категорична, че от ноктите на дрогата я спасява любовта.

"Уплаших се, когато държах ножа срещу майка ми. И тя ми каза колко ме обича и колко вярва в мен. И това на мен много ми помогна. Както любовта ме вкара в тези проблеми, така любовта ме спаси", тегли чертата певицата, цитирана от show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стиви Уондър

    5 1 Отговор
    Ти да видиш....

    Коментиран от #9

  • 2 Клюкарка

    3 2 Отговор
    Това в Стара манджа.
  • 3 Мъж

    12 1 Отговор
    Това нещо ме отвращава до такава степен , че няма смекчаващи вината обстоятелства , при които бих го .....
  • 4 ВЪПРОС

    5 2 Отговор
    Защо я търпят а нея вкарат в лудницата. Освен наркотиците има и наследствени проблеми от баща си който отдавна е за там.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БгТопИдиот🇧🇬

    3 1 Отговор
    Ша са наиграе и после в Сливенският.
  • 7 Тя и сега си е

    6 1 Отговор
    трепка. Нищо не се е променило.
  • 8 ХАХАХА

    10 1 Отговор
    И за какво публикувате тази гнусота от една еличница? За да четат подрастващите кифли и да я копират ли ? Що за уроци преподавате като сайт?
  • 9 О. Мурад

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стиви Уондър":

    Аз видех. Ти гледай.
  • 10 Корнела

    0 0 Отговор
    Пипам си ципурата на снимките ѝ по цици, дето се въртят в мръснишките групи в телеграм
  • 11 Соваж бейби

    1 0 Отговор
    Родителите и са виновни защо я набутаха в чалга бизнеса ,на всеки е ясно какви са тези жени.Орхан е друга работа човека има талант и прави музика съвсем друго поведение жена му е наясно и тласна дъщеря си да стигне до тук до такова ниво.Социалните в България също не си вършат работата или са получили някой лев беше непълнолетна Сузанита разголена във видео, алкохол...