6 Октомври, 2024 09:51 696 6

Нина Добрев облече култов костюм на Виктория Бекъм (СНИМКИ И ВИДЕО)

  • нина добрев-
  • виктория бекъм-
  • костюм-
  • мода-
  • дизайнер-
  • тоалет-
  • облекло

Българската актриса гостува на модно събитие на модната дизайнерка и се снима с нея

Нина Добрев облече култов костюм на Виктория Бекъм (СНИМКИ И ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Канадската актриса с български корени Нина Добрев бе специален гост на представянето на пролетната колекция на Виктория Бекъм по време на френската Седмица на модата. Кино звездата се появи облечена в любимия бял костюм на Виктория от последната ѝ колекция.

„Никой не може да направи по-добре костюм от теб, Виктория Бекъм”, написа Добрев под публикация в социалните мрежи, на която споделя подготовката си за бляскавата вечер. Със същия костюм се появи и самата дизайнерка ден по-рано.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Според мнението на модните критици, белият костюм е символ на любимия ѝ класически и изчистен стил, а тя неведнъж е представяла подобен модел в предишните си колекции, което веднага го превърна в любимата ѝ кройка, отбелязва Телеграф.

След ревюто Нина не пропусна да обяви модното шоу за номер едно. „Челюстта ми все още е на пода след шоуто на Виктория Бекъм. Нула забележки. Колекцията, атмосферата, абсолютно съвършенство. Поздравления VB, благодаря, че ме прие да бъда твой специален гост”, написа актрисата под пост, на който позира с дизайнерката. Малко след това добави още една снимка с половинката ѝ - легендарния футболист Дейвид Бекъм.

Нина Добрев неведнъж е споделяла възхищението си от Виктория, като преди години дори се бе преобразила в нейния образ за Хелоуин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    3 3 Отговор
    Викито, след като напусна спайските, освен че стана жена на Бекъм, май не е известна с друго. По-скоро тя трябва да се хвали, че се е снимала с Нина Добрев.
  • 3 Туй добрев

    0 2 Отговор
    бая си е възгрозничко.

    Коментиран от #5

  • 4 Хейт

    2 2 Отговор
    Тоя вече никой не я помни и не я кани в никакви филми. Само роднините журналя ни занимават с нея. В стил "и ний сме дали нещо на света".

    Коментиран от #6

  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Туй добрев":

    Друго си е, викаш, Ай6ето от Факултет0, нали
  • 6 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хейт":

    Как да не я канят, като след Дневницит всяка година е ангажирана с нова продукция? Едва през 2020 спира да се снима, поради пандемията и покрай инцидента с операцията. Голяма 3л0ба и 3авист към красивото ни момиче, ей! Заради филмите на Нина Добрев, светът е научил и заобичал България много повече, отколкото заради празните напъни на 240-те ни п0литик веници.