7 Октомври, 2024 15:58 1 335 10

Психолог посочи признаците на уверения мъж

  • психолог-
  • мъж-
  • уверен мъж-
  • увереност-
  • самоувереност

Ето как да разпознаем дали един мъж е здравословно уверен още на първата среща

Психолог посочи признаците на уверения мъж - 1
Снимка: Shutterstock

Психолог каза как да разпознаем уверения мъж на първа среща. Такъв човек веднага демонстрира своя успех, остроумие и интелигентност, съобщава NEWS.ru.

Клиничният психолог Артем Тараянц обясни, че самоуверените мъже се опитват незабавно да демонстрират черти, които смятат за свои силни страни. По този начин те описват признаци на висок стандарт на живот, демонстрират своите амбиции и социални възможности.

„Човек, който ще разчита на признание за заслугите си, ще търси условия и пространство, в които да има възможност да ги демонстрира“, каза експертът.

По-рано психологът описа външните прояви на тревожност. По правило в такива моменти ръцете на човек започват да треперят, сърцето му започва да бие, а той може дори да започне да се тресе.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уверен мъж

    11 10 Отговор
    Уверен мъж срещне ли българка задължително я унижава ! 🤭
  • 2 честен ционист

    23 4 Отговор
    Глупости. Тези, които демонстрират увереност, или им се плаща да изглеждат така, или просто у нас так много комплексов. Един успял мъж никога не би парадирал лично, а би оставил другите да му се възхищават.

    Коментиран от #3

  • 3 Като

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    гледам в парламента колко комплексари играят и демонстрират увереност , лъжат в желание да скрият неувереност , остават се девойки от ескорта да им вдигат егото , та и грам истина няма написаното за "уверения мъж" , като еди какво си на дъжд .
  • 4 Камерунеца

    10 0 Отговор
    "...самоуверените мъже ... демонстрират черти, които смятат за свои силни страни"

    Самоуверенят мъж не се колебае още на първа среща да си извади.... абе кой с каквото се гордее
  • 5 Идън

    12 6 Отговор
    Нищо не разбира този психолог- демонстрира само нискоинтелигентният и неувереният в себе си мъж. Това е толкова отблъскващо- както осъзнатата красота. Не всички жени са кифли и к--ви!
  • 6 Ехото...

    9 4 Отговор
    Не се напъвайте да се само диагностициране ! Жените ще го направят за вас , много точно !
  • 7 Госあ

    6 4 Отговор
    Мъжът не се доказва, а усъвършенства. На английски звучи оше по добре. Иначе на повечето първи срещи, лично аз изпивам по пет големи водки на гладно. Преди среща или по време на среща. Отпускам се, отпускам и събеседничката си. Не е толкова важно ти да се отпуснеш, а да отпуснеш събеседничката и да я вкараш в онези чудни светове, които пиянският делириум представя (както казва Балзак) без да е пила. Която остане си заслужава. Веднъж прекалих и повърнах в чинията в ресторанта хахахаха хо тогава беше и някаква среща на група Нищо не нацапах, обаче. Един приятел взе чинията и я изхвърли в тоалетната и толкова.

    Коментиран от #8

  • 8 честен ционист

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    От кога в Омск на самогон викате водка и на деревянная дача - ресторан?

    Коментиран от #9

  • 9 Госあ

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    не коментирай мъжките работи хаха
  • 10 123

    1 0 Отговор
    Уверени са само идиoтите.