8 Октомври, 2024 15:45 1 431 11

16 съквартиранти влизат в къщата на Big Brother тази вечер

  • big brother-
  • съквартиранти

Един от съквартирантите в Къщата ще бъде избран от зрителите на NOVA

 16 съквартиранти влизат в къщата на Big Brother тази вечер - 1
Снимка: NOVA

Легендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа в ефира на NOVA. Новият сезон ще събере 16 ярки личности в най-известната къща в България, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. Big Brother и водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредица от изненади още на старта.

Един от съквартирантите в Къщата ще бъде избран от зрителите на NOVA. Във финалната фаза на онлайн кастинга достигнаха трима представители на поколението Z - 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с международна кариера Бо и 22-годишната винаги усмихната актриса Евру. Зрителите имаха 24 часа да гласуват за своя любимец и победителят ще бъде обявен тази вечер.

В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване в приложението на NOVA PLAY, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Гледайте грандиозния старт на новия сезон на Big Brother oт 21:30 часа само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    11 4 Отговор
    Само дано няма укропчики.
  • 2 бушприт

    13 0 Отговор
    И какво да му гледаме на този Биг брадър? Вече толкова ни предлагат за гледане,че и брадъра ни липсва. Пееш или лъжеш,Колко ми даваш и още, и още.
  • 3 Озадачен

    11 1 Отговор
    Че то има ли кой още да я консумира тая боза?
  • 4 Мнение

    17 2 Отговор
    Отвратително предаване!
    Сеир, простотия и глупости зомбират населението, за да не обръща внимание народа на унищованата от американците бивша българска държава!!!

    Еден ден центовете на предателите и престъпниците, продаващи страната и народа си, ще им излизат от цветнодъгите "входове"!!!

    Коментиран от #10

  • 5 Бай Брдър

    7 1 Отговор
    Съквъртирантити, ако не мъ слушате ша ва изплюща!
  • 6 Директора

    18 0 Отговор
    Истинското дъно.
    Надявам се все още да има нормални хора (в което се съмнявам) и да НЕ гледат тази пошлост!
  • 7 ОТВРАТЕН

    14 0 Отговор
    Биг Брадър винаги ще държи първенството като - оклук номер-1.
  • 8 чико

    7 0 Отговор
    Та няма ли си българки превод тоя бъркоч !
  • 9 Евроатлантик

    4 9 Отговор
    От кога го чаках това предаване! То е изключителен психологически експеримент които може да баде наблюдаван и осазнат само от хора с подходящо образувание и интилект! Много сам щастлив че отново ще бъде на екран.
  • 10 Чичака

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Така е.
  • 11 Порно

    0 0 Отговор
    Мирси, няма да го гледам. Да чета как се плюят в мрежата е по интересно.