Last news in Fakti

1 Април, 2014 07:08 2 396 2

8 нови начина да използвате сешоар

  • сешоар-
  • съвети-
  • трикове

Кой би казал, че има толкова много приложения за сешоара за коса

Кой би казал, че има толкова много приложения за сешоара за коса? Това е един невероятно прост и гъвкав инструмент, който ще помогне навсякъде в дома ви – от кухнята до гардероба.

Ето 8 невероятни приложения на сешоара, които може да ви свършат работа.

1. Премахнете етикети

имате буркан, кутия или нещо друго, от което искате да премахнете етикета. Не се мъчете да го късате с голи ръце, а използвайте сешоар. Включете тази машинка и я насочете за няколко минути към етикета и той лесно ще се обели.

2. Направете си поръчкови очила

Имате евтина рамка за очила, която е променила формата си и просто не ви пасва добре? Само загрейте краищата на рамката и след това ги оформете както желаете. Не правете това с вашите скъпи очила!

3. Изсушете лака на вашите нокти

Включете сешоара на ниски обороти и го местете по-близо и по-далеч от вашите нокти.
Ако е на по-силни обороти, това ще съсипе ноктите ви, така че бъдете търпеливи и  използвайте ниски или средни настройки.

4. Премахнете рисунки от пастели от стените

Имате малки деца, които са открили любовта си към рисуването? Маслените пастели са направени от восък. Ето защо загряването на детските цветни рисунки се премахват лесно от стените.

5. Премахнете восък от свещи

Както премахвате пастелите от стените, така можете да премахнете и покапал восък.

6. Премахнете парата

Мразите когато огледалата в банята ви се изпотят след гореща баня? Просто използвайте сешоар. Само едно бързо пускане на сешоара към огледалото ще премахне парата.

7. Професионално завършете вашата торта

След като сте изстудели вашата торта в хладилника едно бързо минаване със сешоар през нея ще й придаде хубав гланцов завършек за професионален външен вид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    ТЪПО Е