Last news in Fakti

1 Април, 2014 12:48 1 102 0

Неиздаван албум на Майкъл Джексън в продажба през май

  • майкъл джексън-
  • нов албум-
  • xscape-
  • неиздаван албум

Xscape включва осем неиздавани досега парчета на Краля на попа и може да бъде поръчан онлайн

Близо шест години след смъртта на Майкъл Джексън, негов нов албум излиза на пазара. От днес албумът „Екскейп” („XSCAPE”) може да бъде поръчан онлайн с доставка 13-и май, съобщи „Контактмюзик“.

"Майкъл остави някои музикални изпълнения, които ние се гордеем да представим през погледа на продуценти, с които той или е работил, или е имал голямо желание да работи - написа на сайта на покойния певец Л. А. Рийд, президент на звукозаписна къща "Епик рекърдс".

Почитателите на Джако ще могат да чуят осем неиздавани песни. Освен това ще има модерни кавъри на някои от най-големите му хитове. По албума са работили редица водещи продуценти като Тимбаленд и Родни Джъркинс. Последният, заедно със самия Майкъл Джексън, са автори на хит сингъла от предстоящия албум, носещ същото име – „Екскейп”.

"Албумът продължава традицията да носи името на една от съдържащите се в него песни - каза Рийд. - Титулната песен е написана и продуцирана от Майкъл Джексън и Джъркинс, който записва оригинала с певеца."

Това ще е първият албум на Майкъл Джексън с нов материал от "Michael", който излезе през 2010 г. Когато почина през 2009 г., Майкъл Джексън работеше върху нов албум. Слухове, че той ще бъде издаден, се появиха миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА