Необходими продукти:
- картофи - 4 бр.;
- пушена скумрия - 2 бр.;
- готварска сметана - 100 мл ;
- кашкавал - 200 г;
- сирене - 100 г;
- сладка царевица от консерва - 100 г;
- зелен лук - 3 стръка;
- чубрица - 1/2 ч.л.;
- черен пипер на вкус;
- сол на вкус.
Начин на приготвяне:
1. Почистете рибата от костите. Сварете картофите и след като изстинат, ги обелете, разрежете на половинки по дължина и издълбайте вътрешността.
2. Нарежете на парченца рибата, смесете я със сметаната, настъргания кашкавал, царевицата, нарязания лук, натрошеното сирене, черния пипер, чубрицата и солта.
3. Напълнете картофите с готовата смес, подредете ги в намазнена тава и ги запечете за около 15 минути на 200 градуса, пише edna.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Анита и антон от почивка
10:10 22.10.2024
2 Хахаха
10:56 22.10.2024