23 Октомври, 2024 08:12 971 4

Тони Стораро показа сладка СНИМКА с внука си

  • тони стораро-
  • внуци

Дядото е много горд със своите внуци и се наслаждава на всеки един момент, прекаран с тях

Тони Стораро показа сладка СНИМКА с внука си - 1
Снимкa: Instagram

Човекът глас на фолка Тони Стораро показа порасналия си внук в социалните мрежи. С пост в Инстаграм той сподели много сладък кадър, на който позира с порасналия Тони Джуниър.

Тони Стораро показа сладка СНИМКА с внука си
Снимкa: Instagram

Малкият Тони Стораро, който наскоро навърши 5 години, е по-големият син на Фики. Момчето има по-малка сестричка на име Еслем.

Дядото е много горд със своите внуци и се наслаждава на всеки един момент, прекаран с тях.


Малкият Тони по всичко си личи, че е наследил таланта на дядо си и баща си, защото е страшно музикален и танцувален още от малък.

Това стана ясно на рождения му ден, когато звездното семейство сподели кадри от празненството, на които Тони Джуниър танцуваше пред оркестъра, пише woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    10 1 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ РИМЛЯНИ! ЗАВЛАДЕЛИ СА ПОЛОВИН УЛИЦА ДО ПОЛМОТО ЗА ЧАСТЕН ПАРКИНГ!
  • 2 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    5 2 Отговор
    ама турска !
  • 3 Любопитен

    12 1 Отговор
    Внука знае ли че дядо му забогатява, но не от пеенето. Това дете знае ли че за тази лъчезарна усмивка, много булки плачат в Холандия и Белгия?
  • 4 шефа

    4 0 Отговор
    Гнусни не образовани,нищо правещи и нищо можещи паразити.Само погнуса може да изпита човек като им гледа жалките физиономии на тези манг.......