24 Октомври, 2024 05:32 4 413 14

Прокуратурата влиза в Big Brother?

  • биг брадър-
  • косара-
  • прокуратура

Причината е в шокиращите признания на Косара

Прокуратурата влиза в Big Brother? - 1
Снимка: NOVA

Напрежението в Къщата на "Биг Брадър" достигна нови висоти, след като избухна конфликт между слабохарактерния Марио и устатата Косара, пише БЛИЦ.

Оказа се, че Марио е сбъркал сериозно, като се препречи на пътя на Косара, която не се поколеба да го заплаши какво ще му се случи като излязат от шоуто.

Това, което наистина шокира зрителите, бяха разказите на Косара за насилието в семейството ѝ, което предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Зрителите са категорични че прокуратурата трябва да се самосезира.

Зрителите останаха потресени, след като Косара разкри смразяваща история за брат си, който, по думите ѝ, е пребил свой подчинен с дъска с пирони, причинявайки му загуба на съзнание за 30 минути. Това дойде в отговор на скандалните твърдения на Марио, че съквартирантката Ванеса търси мъжко внимание в Къщата, което провокира гнева на Косара, след като той използва информация, която има именно от нея. "Ако бях на мястото на Ванеса, щях да му избия зъбите", коментира тя, преди да продължи с още по-сериозни заплахи към Марио.

Едно от най-шокиращите изказвания на Косара бе обещанието, че баща ѝ ще се разправи с Марио след напускането на Къщата: "Гарантирам ти, че като излезеш оттук, баща ми ще ти разбие зъбите."

След тези разкрития, зрителите категорично настояват прокуратурата да се самосезира и да разследва семейството на Косара за насилието, описано от нея. Социалните мрежи се изпълниха с коментари, че такива действия не бива да бъдат толерирани и че потърпевшите трябва да подадат жалба срещу брат ѝ и баща ѝ.

Напрежението между Марио и Косара продължи да расте, след като тя засегна и лични теми, свързани с психичното му здраве. Косара не пропусна да спомене, че майката на Марио страда от шизофрения, като направи нелицеприятни коментари за наследствеността на заболяването. "На Марио му трябва специална помощ. Грозно е да се каже, но шизофренията е наследствена. Може би има нещо заложено в него и трябва да се консултира с психолог или психиатър преди да е станало късно. Той говори за жена и деца. Ужас, ще напълни улиците с ненормалници", заяви тя, допълнително засилвайки напрежението.

Марио, който остана видимо разстроен от случващото се, сподели пред "Биг Брадър", че се чувства спокоен в Къщата, но заплахите на Косара го притесняват. Той призна, че не се страхува от никого, освен от Господ, но сподели, че е бил заплашван не само вътре, но и извън шоуто. "Много момчета биват тормозени и от жени", добави той, разкривайки емоционалното си състояние.

Скандалът в "Биг Брадър" очевидно ще продължи да бъде в центъра на вниманието, а реакциите на зрителите и коментарите в социалните мрежи не спират. Дали ще има последствия за Косара и семейството ѝ – предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: show.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Биг Брадър???

    51 0 Отговор
    Докога с тея Простотии ще занимавате хората??
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    22 0 Отговор
    Тая алтаеста като 12 годишна ще викна баща ми …
  • 7 Само прокуратурата липсва

    25 3 Отговор
    Такива телевизионни предавания са сто процента юридически подковани предварително. Така че, каквито и глупости да плещят съквартирантите в Къщата, правни последствия няма да има.
  • 8 КОЙ

    40 0 Отговор
    гледа тези простотии ?
  • 9 обективен

    36 0 Отговор
    Само неизлечимо душевноболни хора може да гледата тази овърня !!!
  • 10 Васо

    21 0 Отговор
    Не съм гледал и една минута тези социални отпадъци.
  • 11 Гордостта на Тарра

    14 0 Отговор
    Хахахаха всичко е сценарий... Прокуратурата много добре знае къде театър е това
  • 12 Леля Гошо

    10 0 Отговор
    Важното е че народонаселението се видиотява. Чалга, Косара и люта ракия до зори!
  • 13 някой ще ми каже ли

    0 0 Отговор
    какво о това косара? име ли е прякор ли е на мъж ли е или жена ? определено лицето за което пишете че заплашвало със баща си има проблем който не трябва да се игнорира или неглижира това същество ще тормози и всеки друг човек в живота си трябва да се лекува не само да се съди!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.