26 Октомври, 2024 07:53 652 0

Денят събужда скрити сили

  • астрология-
  • прогноза-
  • небе

С тях не бива да се злоупотребява

Денят събужда скрити сили - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Лъв до 18:49ч.

В дните на Лъва бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, повечето дела се отдават с лекота. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Добре е да се правят подаръци, да се устройват приятни изненади.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще подобри благосъстоянието ви! Педикюрът ще има дългосрочни резултати.

Луната е на празен ход от 11:05ч до 18:49ч. Не се препоръчва да се започва нищо важно.

В 18:49ч Луната преминава в знак Дева до 06:31ч на 29 октомври.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:38ч на 26 октомври до 02:43ч на 27 октомври

Неутрален и спокоен ден. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Днес Луната ни дава свобода на избора. Но разумът остава доминиращ, хората са в състояние да контролират своите желания и чувства.

Много хора не са готови да се справят с тази мощна енергия. В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. През този период може да бъде трудно да се вземат решения. Това обаче може да е подходящо време да се отпуснете и да преосмислите плановете и целите си.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24-я лунен ден неизменно ще донесе късмет и успех. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време навън или сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, но без да се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно.

Днес не само може, но и е нужно да се посветите на любовта. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

В двадесет и четвърти лунен ден можете да си купите всичко, но най-хубавото е това, което сте спестявали дълго време. Покупката на стоки трябва да бъде дългоочаквано събитие, вашата награда, плод на вашите усилия. Тогава той ще ви донесе очакваната радост, а може би дори повече. Сега е опасно да купувате каквото и да било по прищявка, мигновено желание.

В 24-ия лунен ден много хора ще получат информация чрез комуникация с природата - Вселената не икономисва знаци и указания днес и можете да намерите някакъв смисъл във всяко събитие.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА