Last news in Fakti

4 Април, 2014 14:47 850 0

Б.Т.Р. представят новия си албум с грандиозен концерт

  • б.т.р.-
  • нов албум-
  • концерт

Новият диск ще бъде осмото заглавие, издадено от рок групата

Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия Б.Т.Р. обяви датата за представянето на дългоочаквания си нов албум.

Премиерата на CD-то ще се състои на 5 юни (четвъртък) от 20:00 часа в зала „Универсиада” като специални гости в шоуто ще бъдат няколко от най-големи имена на БГ сцената.

Новият диск ще бъде осмото заглавие, издадено от Б.Т.Р. в актуалния им състав, както и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцената.

„Новият ни албум е много разнообразен, но е типичният Б.Т.Р. звук.”, така фронтменът на групата Атанас Пенев коментира какво да очакват феновете от диска.

Две от парчетата в предстоящия албум са вече добре познати: рокенрол химнът „Защо” и пауър баладата „Забравената нежност”, превърнала се в тотален хит през миналата година, превземайки класациите, радио и тв ефира.

Освен представяне на песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да направят ретроспекция на най-големите си хитове през годините, а специални ефекти и сценография са само част от изненадите, които бандата е подготвила за меломаните.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА