Last news in Fakti

7 Април, 2014 12:33 1 384 0

Рени се завръща на българска сцена

  • рени-
  • българска сцена-
  • фолк певица-
  • израел-
  • концерт

Фолк звездата, която от две години живее в Израел се прибира за концерт в София

Фолк звездата Рени се завръща на клубната сцена у нас след дълго отсъствие. Както е известно певицата живее от две години в столицата на Израел - Тел Авив заедно със семейството си и рядко се прибира в България.

Тази сряда изпълнителката на хита „Влюбих се опасно”, ще наруши „мълчанието” и ще зарадва почитателите на попфолка. Тя ще пее в емблематичен столичен фолк клуб. Въпреки, че тематиката на купона ще е ретро фолк, Рени ще включи в репертоара си някои от най-новите си песни. Специален комплимент към родната публика е и популярна песен на иврит, която изпълнителката е научила перфектно и ще пресъздаде на живо на родната сцена.

„Вече имам в репертоара си няколко песни на иврит, но в България хората знаят само една от тях, която е стара еврейска песен и е популярна в изпълнението на Ищар - "Хорачт хайкалиптос". Именно с нея възнамерявам да зарадвам почитателите си”, разкри част от плановете си за изявата Рени.

Естествено изпълнителката ще представи и емблематичните си хитове като "Като птица съм свободна", "Влюбих се опасно", "Искам те", "Ранена", песни от последния й албум "Нека няма край" - "И нея купил си с пари", "Магия" и "Бях на ръба".

„Най-новата ми песен, която излезе с видеоклип се казва "Мъжете също плачат" и я подготвих с композитора Милен Македонски за "Евровизия", но както знаете България се отказа от този форум. Но на участия не пея балади, там залагам единствено на хитови бързи парчета. Ако публиката пожелае ще изпълня и нея”, допълни за предстоящата си изява певицата.

Изпълнителката сподели, че не се прибира често в България, а този път идва специално заради ангажимента си. „Ще остана само за два дни. Освен лайва ми съм организирала и срещи с приятели”, разкрива плановете си за краткия престой у нас звездата.

Рени допълни, че ако успее ще се види и с композитори по повод нови проекти. „Не съм спирала да работя, макар и да не живея в България вече две години. Това не ми пречи да действам по нови песни и клипове. Иначе за по-дълго ще се прибера със семейството си през лятото, когато е лятната ваканция на децата”, разказа още Рени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА