Last news in Fakti

7 Април, 2014 14:38 817 0

Три пъти Мадона на сцената на тв шоу

  • мадона-
  • като две капки вода-
  • шоу

Специален гост в предаването ще бъде култовият вокал на U2 - Боно

Не една, не две, а три пъти Мадона ще видят зрителите в шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода” в ефиа на Нова телевизия. Неве, Нети и Мая ще влязат в образа на поп кралицата и ще изпълнят три емблематични нейни хита. Две от трите блондинки ще бъдат чернокосата Мадона, а кой ще се справи най-добре, ще разберем тази вечер.

Специален гост в шоуто ще бъде култовият вокал на U2 – Боно. Пред предизвикателството да се превърне в него ще се изправи български изпълнител, който също като участниците вече една седмица влиза в образ и репетира за представянето си.

Останалите образи отново ще затруднят осемте в „Като две капки вода”. Павел ще бъде Dr Alban, Стефания – тийн звездата с рекорден брой фенове в Twitter Кати Пери, Деян се завръща с Луис Армстронг, Иво ще бъде Веселин Маринов, а Къци – Джордж Майкъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА