Last news in Fakti

7 Април, 2014 16:37 3 429 0

Нана в образа на Джулия Робъртс в "Хубава жена"

  • кино-
  • филми-
  • dancing stars-
  • танци

Утре започва седмицата на киното в Dancing Stars

Седмицата на киното в Dancing Stars ще постави участниците, които вече месец танцуват на сцената на шоуто, в нова за тях необичайна ситуация. Всеки ще трябва да влезе в образа на известен филмов герoй и чрез танц да пресъздаде актьорски умения.

Нана ще влезе в образа на Джулия Робъртс от филма „Хубава жена” и ще докаже чрез танца си American smooth, че красотата на човек се крие във вътрешната му сила и дори в трудни моменти, когато носиш перука, най-важното е, че имаш хора, които са до теб и те подкрепят и обичат. Именно с близките си Нана отпразнува само преди ден своя юбилей. Дали тази любов ще я накара да изиграе един от най-красивите бални танци, ще видим утре в ефира на Нова телевизия.

Обратното на Джулия Робъртс ще накара Сани Жекова да заплува в свои води. Мисис Смит се падна за нея тази седмица, като кой е мъжът в живота на най-добрата ни сноубордистка, ще разберем в утрешния епизод на Dancing Stars. Едно е сигурно – мъжът до Сани в танците е Симеон, който успешно я води към Седмицата на киното.

Неочаквана среща уреди Светльо за своята партньорка Михаела Филева. Най-добрата танцьорка по индийски танци Капка Кумар ще разкаже на Михаела защо индийският танц е възхвала на Любовта и Бог, а дали двамата ще се справят със стила Боливуд, ще видим утре.

„Мръсни танци” очакват Вензи, „Приятели” за Албена и партньора й Петьо.

Защо Дарин е бил на ръба, тръгнал по лошия път и как инцидент с кола, в който за малко не убива семейството си променя живота му завинаги? Този разказ ще видим, преплетен с емблематичния образ на Джон Траволта в Брилянтин и freestyle импровизацията на Дарин и Ани Дончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА