Last news in Fakti

9 Април, 2014 13:30 2 279 1

Хубавата Елена се завърна в Dancing Stars

  • dancing stars-
  • елена-
  • ути бъчваров-
  • шоу-
  • танци

Ути Бъчваров прекъсна участието си в бляскавото шоу

Един от най-забавните и жертвоготовни участници в Dancing Stars Ути Бъчваров прекъсна участието си в бляскавото шоу. „Разбрахме от докторите, че си бил в пред-инфарктно състояние”, издаде водещият Калин Сърменов. Симпатичният кулинар със счупена ръка потвърди и призна, че е напуснал болницата, само за да се сбогува със зрителите.

„Моля ви, не ми се сърдете, просто се почувствах много уязвим. Докторите бяха недвусмислени. За съжаление тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам”. Ути Бъчваров напусна дансинга с думите: „Това предаване е стандартът”. Ще преодолее ли Ути и тази пречка по пътя си към удоволствието от танца - зрителите ще разберат скоро в Dancing Stars 2014.

Албена Денкова и Калоян бяха най-добри на дансинга, който беше същински декор на бляскава холивудска продукция. Двамата станаха носители на зрителския приз „Танц на седмицата”, който избират феновете във Facebook страницата на шоуто. Фокстротът по мотиви от филма „Блус брадърс” на Албена Денкова и Калоян бе определен за хипнотизиращ и грабна танцувалния Оскар на журито с безкомпромисните 40 точки.

Хубавата Елена се завръща в Dancing Stars? На този въпрос могат да отговорят феновете на шоуто, като именно те имат решаващия вот. Дали има повече „да”, отколкото „не”, всеки може да види на Facebook страницата на предаването.

Хубавата Елена пък стъпи отново на бляскавия дансинг като състезател, решен да спечели въпреки всичко.

Холивудската седмица в Dancing stars беше открита от хубавата Нана, която бе неотразима в ролята си на Джулия Робъртс от „Хубава жена”. „Мистър и Мисис Смит” нажежиха атмосферата със страстното си танго, но шпионският танц не бе изпълнен от Анджелина Джоли и Брад Пит, а от покорителката на снежните писти Сани Жекова и нейния партньор Симеон. Кралицата на хумора Албена Михова и партньорът й Петьо представиха закачлив куик степ по мотиви от любимия на милиони зрители сериал „Приятели”.

Холивудската звезда Антон Касабов плуваше в свои води в първата вечер от Холивудската седмица на Dancing Stars. Българският актьор, чиито комшии в Лос Анджелис са Мелани Грифит и Антонио Бандерас, беше същински Джеймс Бонд под прожекторите. Трилър-пасо доблето на Антон и Дорина остави зрителите без дъх, но не беше достатъчно добро за взискателното жури. „Мръсният” джайв на ВенЗи и Ралица можеше да се сравни само с оригинала на Патрик Суейзи. Изпълнението на Наско и Нели под звуците на вечното I Will Always Love You на Уитни Хюстън бе повече от чувствено и нежно. Ориенталската приказка на Михаела и Светльо отговори на въпроса защо те бяха миналите носители на зрителската титла „Танц на седмицата”. Оскар за най-добра мъжка роля даде Галена Великова на Дарин. Неговото превъплъщение в Джон Траволта от „Брилянтин” обра две 10-ки от Илиана Раева и Галена и така той и Ани финишираха с 38 точки.

Какви ще са развръзките в Холивудската седмица в Dancing Stars? Не пропускайте елиминациите в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cloud

    0 0 Отговор
    "заврна" ?!?