Last news in Fakti

16 Май, 2014 16:03 1 332 0

Талант на Славия се отърка в Азис за късмет

  • азис-
  • купон-
  • славия

Азис за 10 дни е стопил 4 килограма

Младата надежда на „Славия” Владимир Семерджиев се отърка за късмет в Краля на поп фолка Азис с надеждата очакваният му дебют за мъжкия тим на най-стария столичен клуб да мине по мед и масло.

Талантливият футболист аплодира участието на Азис в известен столичен клуб снощи.

Капитанът на „белите” юноши ще попадне в групата на Милен Радуканов за домакинския мач срещу „Пирин” (ГД) в събота. Младокът и приятелката му причакаха звездата пред гримьорната, за да се снимат с него.

По традиция участитето на Азис премина при невероятен купон, а мнозина от желаещите да слушат хитовете му останаха извън клуба, в който нямаше къде да падне и игла. Кралят на фолка редуваше хит след хит.

„Пий цяла нощ” и „Миконос” бяха най-аплодирани от абитуриентите, изпълнили до дупка заведението.

Не изневериха на обичая си и танцьорите от „Денсинг Старс”, които не пропускат нито един концерт на Азис. Маги Желязкова пък не остана до края на купона, заради ранната си сутрешна тренировка по бокс.

Азис не пропусна да се похвали на приятелките си от персонала на хитовия клуб, че за 10 дни е стопил 4 килограма. „На любовна диета съм!”, отсече звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА