Last news in Fakti

22 Май, 2014 12:59 6 048 0

Пепелянка ухапа 13-годишно момче

  • пепелянка-
  • ухапа

16-годишно момиче опитало да сложи край на живота си с метилов алкохол

Пепелянка ухапа 13-годишно момче - 1
Пепелянка

13-годишен тийнейджър е постъпил в клиниката по токсикология на Военноморската болница във Варна, след като е бил нападнат от пепелянка, която го ухапала по крака.

Инцидентът се разиграл в село Синдел, което е на територията на община Аврен, съобщават от Топ новини - Варна

Състоянието на пострадалия е стабилно и се подобрява, информира токсикологът доц. Петко Маринов.

Друг сериозен случай от последните часове, регистриран в клиниката по токсикология, е на 16-годишно момиче,  което опитало да сложи край на живота си с метилов алкохол.

По думите на доц. Маринов девойката изпила значително количество спирт за горене, подтикната от силно любовно разочарование. Засега състоянието на момичето е стабилно, но за прогнози все още е рано да се говори.

Лекарите се надяват тя да се оправи, тъй като лечението е започнало сравнително скоро след поглъщането на отровната субстанция. Въпреки това съществува сериозен риск за здравето на пациентката, която може да загуби напълно зрението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА