Last news in Fakti

26 Май, 2014 13:56 2 204 0

Дете-гений спасява света от зъл заговор

  • героичната шесторка-
  • филм-
  • анимация-
  • дисни-
  • роботи

Създателите на Замръзналото кралство представят вдъхновяващата анимация Героичната шесторка

Вдъхновен от комиксите на Marvel, екипът на Дисни пресъздава на голям екран историята на Хиро Хамада в най-новтата кино анимация на студиото „Героичната шесторка“. Лентата е от създателите на хитовия „Замръзналото кралство“, който се превърна в най-касовия анимационен филм за всички времена.

„Героичната шесторка“ разказва за детето-чудо в областта на роботиката Хиро Хамада, който се озовава в хватката на престъпен заговор, заплашващ да унищожи бързо развиващия се високотехнологичен град Сан Франсокио (прототипи на въображаемия град са Сан Франциско и Токио).

С помощта на най-близкия си спътник, робота Беймакс, Хиро се обединява с група от начинаещи бойци, неохотно пристъпващ към важната мисия - спасяването на града. Към екипа на Хиро се присъединяват талантливите му приятели: брат му Тадаши, пристрастеният към адреналина Гоу Гоу Тамаго, маниакът на тема чистота Уасаби Ноу-Джинджър, експертът в химията Хъни Лемън и момчето-ветрило Фред. Тази героична шесторка е единствената надежда за спасението на Сан Франсокио.

„Героичната шесторка“ е забавна анимация, но не за супер герои, а за супер зубъри. Това става ясно и от първия тийзър към филма – Хиро вече е измислил екипировката на Беймакс и се опитва да го „опаковa“. Но задачата се оказва много по-трудна отколкото изглежда, заради големите размери и тромавото поведение на робота.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА