Last news in Fakti

30 Май, 2014 11:30 33 027 16

Дъщеря на Брус Уилис се разходи гола из Ню Йорк

  • брус уилис-
  • ню йорк-
  • скаут уилис-
  • гола

Тя публикувала снимки на себе си как се разхожда по нюйоркските улици и си купува цветя облечена само с пола

Скаут Уилис, дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур, се разходи гола до кръста по улиците на Ню Йорк, съобщава Си Би Ес.

Тя предприе смелия си протест чрез социалната мрежа Туитър тази седмица, насочен срещу политиката на сайта Инстаграм за женската голота.

22-годишната дъщеря на холивудските звезди публикувал снимки на себе си как се разхожда по нюйоркските улици и си купува цветя облечена само с пола на цветя и кафяви обувки.

"Позволено в Ню Йорк, но не и в Инстаграм" и "Това, което Инстаграм няма да позволи да видите" - написа Скаут в Туитър.

"Моят комфорт с тялото ми не трябва да бъде продиктуван от това как другите ме възприемат. Въпреки това, аз не искам да наложа моите възгледи на никого", пише още Уилис.

В условията за ползване на Инстаграм изрично пише, че не са разрешени голите, частично голи и предизвикателни снимки. Скаут Уилис протестира, защото Инстаграм спря акаунта й и тя загуби всички качени кадри там. Причината беше, че пусна снимка на свой модел суичър с две голи жени.

"Става дума за това да помогнем на жените да се чувстват добре в телата си и да направят своя личен избор за телата си, а не продиктувани от това, което обществото смята за прилично", написа Уилис в четвъртък.

Тя също така се включи в кампанията "# FreeTheNipple" (освободи зърната).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    5 5 Отговор
    Май е взела на баща си тялото на майка си физиономията
  • 2 курти

    11 4 Отговор
    жената протестира че иска да си показва зърната а те и ги скрили !!!

    #FreeTheNipple !!! ОСТАВКА ! УУУУУУ
  • 3 Симеон Тасев

    1 10 Отговор
  • 4 Martin Patarinski

    7 4 Отговор
    всички мъже споделят каузата и :)
  • 5 жулиян желязков

    2 6 Отговор
    Тя публикувал снимки на себе си как се разхожда по нюйоркските улици и си купува цветя облечена само с пола
    22-годишната дъщеря на холивудските звезди публикувал снимки
  • 6 жулиян желязков

    2 7 Отговор
    grechki
  • 7 IVAN

    4 7 Отговор
    ako ne e bqxa k..vite KATO NEQ 6TQX DA OSTANA DEVSVEN
  • 8 Васили Барон

    3 5 Отговор
    не е нормално каквато и да е причината за това,не е редно,пък всички си изглеждат еднакво без дрехи,мисля че днешните момичета съвсем изгубиха представА за каквато и да е ценност и това не е просто така,а а защото не се стремят да се възвисяват и да стават подобни на създателя си,само разочарования,а знаете ли колко ще плаче после :(

    Коментиран от #10

  • 9 wulkan

    2 3 Отговор
    Уффф! Стига бе!!! Като не може друго, с голото д`пе. Едно време хората бяха талантливи - имаше актьори и актриси. То вече и голотата не е интересна. Моята жена е в пъти по-добра от това. Ами ако има да кажеш нещо - кажи, ако не - изчезни. Не е задължително щерката на Брус Уилис от сега и нататък да ни занимава с простотиите си. Тате беше актьор, сега ще гледаме XXL понеже за друго не ставаме. Ми захвани си една нормална работа и си живей живота.
  • 10 Йордан Славов

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Васили Барон":

    Тази пък глупост, че всички изглеждат еднакви голи, от къде ти хрумна? Що за тесногръдие е това?
    Когато хората са били разкрепостени по време на Римската империя, е имало най-голямо развитие в изкуството, архитектурата, философията и ред други сфери.
    То за теб и Айнщайн е безморален и ще го заклеймиш веднага, защото е чукал наред?!
    Аман от задръстеняци!!!

    Коментиран от #13

  • 11 хулио

    1 3 Отговор
    http://www.huffingtonpost.fr/2014/05/29/scout-willis-topless-new-york-censure-instagram_n_5410609.html?utm_hp_ref=france
    има я и без препаска
  • 12 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 13 Васили Барон

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Йордан Славов":

    абе не ти говоря за римската имеперия нито за Айнщайн, ти пък търсиш за какво да се захванеш ни в клин ни в ръкав ми ги говооориш врели ни кипели,като не ми схващаш мисълта недей се обажда,аз казах образно,имах впредвид,че красотата на човека е в душата му, а не в изкуството както го на ричаш ти да си показва голотата нАЛЯВО И НАДЯСНО,все едно аз нямам гърди,а твоите ще си останат тесни защото си мъж , виж сега кой се оказа тесногръд

    Коментиран от #14

  • 14 Йордан Славов

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Васили Барон":

    Ужасно нелепо е толкова неграмотна като теб да пише, че красотата на човека се крие в душата му!!! Що за безочливост и невежество???

    Коментиран от #16

  • 15 TODOR STOYANOV

    1 2 Отговор
    ДА ИДВА!НЯМА ДА Я ВЪРНА
  • 16 Васили Барон

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Йордан Славов":

    ти друга работа май си нямаш освен да си отваряш голямата уста,не ме познаваш пък и колко си интелигентен веднага си личи,вие светските хора наистина грам разсъдък си нямате,че да оплювате хора дето въобще не ви бъркат,ами виж какво продължавай да си порастяваш дебелия задник повече и да видим до къде ще стигнеш заради чревоугодничеството си от такива като тебе до гуша ми дойде честно,мери си приказките малко,като не ме харесваш си трай ..