Last news in Fakti

31 Май, 2014 21:47 3 471 6

Учени откриха протеина на метастазите при рака

  • рак-
  • протеин

Вторичните тумори са по-агресивни

Протеин, който има ключова роля в метастазите на рака, са открили учени от университета на Тексас в САЩ, съобщава АП. Агенцията се позовава на съобщение в специализираното издание „Медикъл експрес“.

Протеинът е наречен Aiolos.

Откритието е от изключително значение, тъй като 90% от смъртните случаи от ракови заболявания се причиняват именно в резултат на метастазите.

Вторичните тумори са по-агресивни и по-смъртоносни. Ако лекарите успеят да развият медикамент, който потиска производството на протеина, това може драстично да намали смъртността от ракови заболявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йордан Славов

    5 1 Отговор
    Браво, наистина важно откритие и дано по-бързо се стигне до приложението му.
  • 2 dhcp

    5 1 Отговор
    А дано е наистина ефикасно и се разпространи масово! Адски е гадно да чуеш диагнозата, но такъв е живота. Аз лично я чух 3 пъти относно мои близки и за щастие засега всичко е наред и оздравяват! Руснаците също разработваха(и прилагаха) метод със повишаване на телесната температура до около 40С при която температура раковите клетки умирали. Все си мисля, че отдавна има лек за рака, но крие само и само населението да се отсява и да не надвишава определена бройка.
  • 3 dr.greentooth dr.greentooth

    1 1 Отговор
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721162.0

    ИМА ЛЕК ЗА РАКА ,но се крие от фармацевтите ,защото е растение и не могат да го патентоват
    Над 20 щата в САЩ ,13 страни в ЕС (последната е РУМЪНИЯ) плюс Израел ,Канада са легализирали лекарството за медицински цели през последните години ,а знаят за него от 60-те години на миналия век.

    В https://www.youtube.com/ е пълно с клипове на излекували се.
    Търсете HENP OIL или CANABIS CURE CANCER

    И естествено РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ,защото докато не искат болните да се лекуват с него и не окажем някакъв обществен натиск нищо няма да се промени
  • 4 dr.greentooth dr.greentooth

    1 1 Отговор
    този клип ми отвори очите лично на мен SAD BUT TRUE

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r4lsvHMkWFg[/youtube]
  • 5 Монго

    0 0 Отговор
    Абе, то да не ни хване това нещо...
  • 6 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор
    КОЯ Е ТАЗИ РЪЧИЦА, КОЯТО Е НАЦВЪКАЛА МИНУСИ В ЕДНА ТЕМА ВАЖНА ЗА МИЛИОНИ ХОРА???ЕЙ!ОНЯ ГОРЕ СЕДИ-ДОЛУ ГЛЕДА!ДА!КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА ПЕСЕН:"ВСЯКА БОЛКА, БИЛКА СИ ИМА".МАСЛОТО ОТ КАНАБИС МОЖЕ ДА ЛЕКУВА РАКА!!!ДОКТОР ЗЪБ Е ПРАВ!