Last news in Fakti

4 Юни, 2014 13:52 1 076 0

Баскетболните шампиони Левски с четвърта титла - Царе на купона

  • левски-
  • баскетбол-
  • купон-
  • царе на купона

Очаквано кулминацията на купона настъпи с пристигането на Тити Папазов

Шампионът на България по баскетбол - Левски, завоюва снощи четвъртата си титла за този сезон. След като вчера триумфираха като първенци на страната, а по-рано спечелиха Купата на България и Балканската лига, момчетата на Тити Папазов категорично и безапелационно бяха обявени и за Царе на купона!

Часове, след като прекъсна 11-годишната шампионска хегемония на Лукойл Академик, побеждавайки с 81:69 в петия решителен мач от финалната серия на Националната баскет лига, отборът на Левски спретна шумно парти в хитово нощно заведение в София.

Учудващо четиримата „сини” американци Брандън хийт, Майк Уилкинсън, Лайънъл Чалмърс и Джумейн Джоунс бяха сред най-активни в чупките в кръста под звуците на поп фолк хитовете на Преслава, Джена, Галена, Анелия... Празненството за триумфа на „сините” уважи и футболният наставник Велислав Вуцов.

Очаквано кулминацията на купона настъпи с пристигането на Константин Папазов. Най-ексцентричният треньор още не се бе настанил и грабна микрофона.

Прегракнал, но с пълно гърло, Тити изпя химна на Левски, а целият клуб припяваше заедно с него „Само Левски, само Левски, само Левски шампион!”.

Но с това не приключи шоуто на Папазов. Щурият специалист се качи на сцената, награби двете полуголи танцьорки и запя „We are the champions” на „Куин”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА