4 Юни, 2014 16:14 2 506 2

Ирен Кривошиева се омъжи за шести път

  • ирен кривошиева-
  • омъжи-
  • шести-
  • път-
  • николай николов

Тя мина под венчило с новата си любов - оператора Николай Николов, с когото има връзка от две години

Актрисата Ирен Кривошиева се омъжи за пореден път. Това е шести на брой брак на звездата от "Хотел Централ" и други култови ленти от времето на соца.

Тя мина под венчило с новата си любов - оператора Николай Николов, с когото има връзка от две години.

Още преди месеци двойката обяви намеренията си да станат съпрузи, като първо сключили граждански брак през делничен ден, а в неделя и църковен.

За венчавката в църквата Ирен избрала семпъл кремав тоалет, а на главата си поставила венец от бели цветя. Николай също бил целият в бяло, а самото тържество не било голямо.

Кума на сватбата е била актрисата Ваня Цветкова, с която Кривошиева е близка приятелка от години.

Операторът Николай Николов е работил с журналистката Елена Йончева, с която снимал в някои от най-горещите точки по света.

С Ирен Кривошиева се запознал по време на интервю, в което тя разказвала за предишните си 5 брака. Това събудило любопитството му и той решил да я заговори. До този момент не знаел коя е и си мислел, че е манекенка.

Актрисата има еднин син от големия ни актьор Стефан Данаилов, който живее в САЩ. Владо Данаилов не е присъствал на сватбата, но лично дал благословията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
  • 2 мария спасова

    0 0 Отговор
    На колко години е тази бе?