15 Юни, 2014 09:05 10 279 5

Пет песни, които могат да разплачат и пернишки миньор

  • песни-
  • миньори-
  • чувства

Мъжете също могат да ронят сълзи на музикални шедьоври

Музиката е международният език, който може да свързва всички хора по света. Днешната комерсиална музика е насочена основно върху забавлението, но миналото ни е оставило няколко песни, които могат да разплачат дори и най-коравите мъже. Факти.бг ви представя пет песни, които могат да разплачат дори пернишки миньор.


Bon Jovi “Always”

Баладата на Bon Jovi  е една от най-силните, които някой музикант някога е създавал. В песента се пее за предателството и желанието на мъжа да се върне при жената, на която е изневерил. Думите и аранжимента са наистина много силни, и определено може да пролеете и някоя друга сълза, докато слушате излиянието на Джон Бон Джови.

Б.Т.Р. „Спасение“

Това е вероятно най-разтърсващата българска песен. Тя направи от Б.Т.Р. фактори на родната сцена и представлява истинска изповед на всеки човек, който е попаднал в плена на наркотиците. Тя наистина е покъртителна и способна да събуди сериозни емоции.

Кирил Маричков „Клетва“

 

Песента от филма „Вчера“ е химн за всеки себеуважаващ се абитуриент. Има ли човек, който да не е лял сълзи от умиление по стария си клас, докато слуша песента по време на някой абитуриентски запой. Естествено, тя може да предизвика и доста спомени от миналото, които да ви разчувстват.

Queen   “Show must go on”

Предсмъртната изповед на Фреди Меркюри. Тя е записана седмици преди неговата смърт, в следствие на заболяване от СПИН. Останалите музиканти от Queen  са се страхували по време на записите, натоварването да не дойде в повече на Фреди и той да не се срине. Песента ознаменува целия му живот и всеки любител на групата би проронил по една сълза, докато я слуша.

3 Doors Down  „Here without you“


Баладата на американската рок група е разплакала не един и двама. Тя е разказ за незабравимата любов, която преследва човек, независимо колко далеч е той от своята любима. Ако с гаджето си не сте се виждали от няколко дни, може и да почувствате взривна емоция, докато слушате тази балада.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Пепелов

    2 1 Отговор
    леко наркоманската песничка на Кирето да не ме разплаче , не че другите могат
  • 2 мария спасова

    2 1 Отговор
    Аз пък се размилвам на "Легнал Гочо под салкъм и сънувал хубав сън"
  • 3 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    Оставам с впечатлението, че пернишките миньори са чувствителни и емоционални хора - екстроверти, които не се срамуват да показват чувствата си
  • 4 TODOR STOYANOV

    2 0 Отговор
    НЕ СЪМ ПЛАКАЛ ОТ 33г.(когато почина дядо Тодор), НО С МЪНИЧКО ТЪГА СИ СПОМНЯМ, ВРЕМЕТО, КОГАТО СЕ СНИМАШЕ "ВЧЕРА"...СНИМКИТЕ БЯХА В СЕМИНАРИЯТА И ТРЯБВАХА СТАТИСТИ ЗА МАСОВИТЕ СЦЕНИ, ТОГАВА ДОЙДОХА В СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ, КАЗАХА: "ТИ, ТИ И ТИ...СТЕ СВОБОДНИ ЗА ТОЗИ МЕСЕЦ ТРЪГВАЙТЕ С ТЕЗИ ХОРА И СЛУШАЙТЕ КВО ВИ КАЗВАТ"...БЕШЕ ЯКО, ИМА МЕ В 7-8 КАДЪРА...ХОДИХ ДАЖЕ ДА КУПУВАМ ЦИГАРИ НА ЧОЧО ПОПЙОРДАНОВ(светла му памет) ОТ ПОДЛЕЗА НА "ЧИФТЕ БАНЯ" И ОТ ТАМ НА ТЕПЕТО ДА ПУШИМ ПО ЕДИН ФАС...ЕЙ ...КАК ИЗТЕКОХА ТЕЗИ ГОДИНИ ВЕ МАЙНА
  • 5 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    2 1 Отговор
    Аз се разчувствам много от песента "Кара Колю седеше", особено след 3-тата ракия :)