21 Юни, 2014 15:14 3 464 0

Десислава в еротичен танц на фона на футболен мач

  • десислава-
  • "мойко зайче"-
  • еротичен танц-
  • световното първенство по футбол

Секси блондинката е изкушение за мъжете, но продължава да е сериозно обвързана

Еротичен фрий денс в изпълнение на Десислава и танцьорки нажежи елитен столичен клуб в петък вечер. Шоуто на секси блондинката от Гълъбово и горещите момичета обиколи кръглия бар на клуба, от който екзалтираните мъже гледаха случващото се на една ръка разстояние.

За тяхно съжаление обаче горещата обиколка на Деси не се превърна в пийп-шоу, тъй като тя продължава да е сериозно обвързана с ММА-боеца Светлозар Савов, на когото посвети и последния си хит „Мойто зайче”.

Докато Десислава пееше и танцуваше на сцената, на огромен екран вървеше нощният мач от Световното първенство по футбол в Бразилия Еквадор – Хондурас.

До края на Мондиала клубът ще сюрпризира своите гости с марково шампанско за всеки, познал крайния резултат от двубоите след полунощ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА