Last news in Fakti

25 Юни, 2014 13:34 3 908 3

Ани Хоанг с маркови бижута в новия си клип

  • ани хоанг-
  • маркови-
  • бижута-
  • новия-
  • клип

Фолк певицата Ани Хоанг се представя с бижута E'lements в новия си клип "Официално бивша". Тя сменя няколко визии във видеото, които са дело на стилиста Стоян Апостолов. Той е подбрал елегантни златисти обеци, колиета-синджири, гривни и пръстени от модната марка E'lements.

В песента специално участие взима Люси, който е и режисьор на видеото и нейна половинка в живота. Проектът отново провокира зрителите, като в част от кадрите екипът залага на елегантно поднесена еротика. Музиката на песента е на Ави Бенеди, а текстът е дело на Мариета Ангелова. Изключителен микс от девет живи инструменти предлага аранжиментът, а мастерингът е реализиран във Виена.

“Държим много на перфектния саунд, върху който работихме дълго, за да изпипаме всеки детайл. Още повече, че за тази песен залагаме изцяло на инструменти, изсвирени на живо, което дава уникална емоция на песента”, споделя Ани Хоанг.

Снимачният екип реализира видеото в два снимачни дни, като режисьорът залага на красиви визии и внушителни кадри, заснети върху хеликоптерна площадка на върха на 20-етажна сграда.

За грима Ани Хоанг се довери на гримьорите Бони и Никола Иванов, за прическите се погрижи Ели за Helan и Емилио Стефано, а стайлингът е дело на Стоян Апостолов заедно с Amulet, Element’s и Sempre.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    2 1 Отговор
    официялно проститутка
  • 2 Дошo

    0 2 Отговор
    Ани Хоанг е някаква невероятна смеска.Мелез включващ и турско-циганска жилка.Да не говорим, че НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТАЯ ПСЕВДО ПЕВИЦА?
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Според мен не е чак толкова зле...има хубави черти като я погледнеш в лицето