Last news in Fakti

27 Юни, 2014 11:51 1 753 0

Племенникът на Лиъм Нийсън е в критично състояние

  • лиам нийсън-
  • племенник-
  • великобритания

Той е паднал на главата си от шест метра

Племенникът на актьора Лиам Нийсън е в критично състояние, след като е претърпял падане от 6 метра, съобщи „Мирър“.

Ронан Секстън е паднал от върха на телефонна кабина, която изкачвал заедно със свои приятели в английския град Брайтън. 31-годишният Ронан е син на сестрата на носителя на „Оскар“ Бернадет. Тя е била е на почивка в Испания, когато инцидентът се е случил и веднага се върнала във Великобритания.

Според източник, близък до семейството на Бернадет, в момента Ронан е поставен в изкуствена кома, като към този момент лекарите са успели да го стабилизират. Неговото състояние обаче все още е изключително сериозно, като следващите няколко дни ще са критични.

Според местното полицейско управление племенникът на Лиам Нийсън е паднал на главата си, след като е прекарал купонджийска нощ със свои приятели. Британският актьор, играл във филми като „Списъкът на Шиндлер“ и „Междузвездни войни“, е много близък със своите племенници. За него шокът е двоен, тъй като през 2009 г. неговата съпруга Наташа Ричърдсън почина след мозъчна травма, в следствие на инцидент при ски спускане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА