Last news in Fakti

30 Декември, 2018 19:00 6 454 46

От Истанбул до Маракеш - идва времето за сметката!

  • истанбулска конвенция-
  • евродепутати-
  • европа

Съпротива, която доказа, че България има запазена имунна система

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всичко започна с едно обаждане на приятел.

„Замислили са нещо много коварно, каза ми той, не знам дали ще успеем да ги спрем. Най-вероятно няма да можем, защото това е минало през всички европейски парламенти досега – никой не е успял да се противопостави. Последно са излъгали румънците. Преди това Полша я е ратифицирала с резерви, но после от Съвета на Европа са се изсмели в лицето на поляците – защото не можело да има резерви по тази конвенция.

Щом Полша не е успяла, как ние ще можем да успеем? Но поне опитай нещо. Може пък да си поставен точно за време като това.“

Това обаждане беше точно преди година. Това обаждане беше лично.

Така започна съпротивата срещу Истанбулската конвенция – съпротива, която промени България.

Съпротива, която доказа, че България има запазена имунна система – и че има достойни българи, включително в правителството и парламента, та чак до най-малкото село у нас и до най-далечните краища на света – всички, които застанаха срещу тази мерзост!

Защото без тяхната твърдост ИК вероятно щеше да бъде ратифицирана!

Благодарение на тази решителност и на Божията подкрепа, съпротивата ни постигна целта си – не просто да спрем тази мерзост в България. Целта ни беше да допринесем за промяна в Европа – нещо, което написахме и казахме публично!

Разбира се, такава цел звучеше налудничаво на фона на смазващия натиск, на който бяхме подложени. Каквото и да е, то е зад гърба ни. Но Бог беше с нас и ние победихме.

Тази победа е прекалено голяма, за да бъде сложена в графата с другите събития от 2018 г.

Тази победа ни върна заслуженото самочувствие на граждани на най-старата държава в Европа.

Ние дадохме открит урок по гражданско общество на тези, които ни изнасяха лекции на тема „гражданско общество“.

Ние защитихме семейните ценности срещу атаката на тези, които ни изнудваха да приемем някакви нови „ценности“, в които никой нормален човек не вярва.

Ние казахме, че европейският цар не само е гол! Той е и алкохолик, поради което е и лъжец – поне на тема ишиас това е сигурно.

Ние казахме на висок глас това, което всички хора вече си го мислеха.

И след първоначалният шок от тази очевидна истина всички започнаха да го сочат с пръст. Горкият човек – вместо да му дадат възможност да се лекува и да си почива, те го използват като марионетка, за да му смее целият свят. И да направят за присмех целия Европейски съюз.

В Китай имат година на заека, на тигъра…

2018 година за Европа бе годината на джендъра и ишиаса.

Защото там, където дойде гордост и презрение, там идва падение и срам. Защото Бог се присмива на присмиващите се, на високомерните, на самозабравилите се европейски елити.

Тези, които ни се присмиваха и ни казваха, че всичко е решено – че нашата съпротива е смешна и жалка. На тях Господ им се присмя. Изпрати им поздравителна картичка с решението от 27 юли на Конституционният съд на Република България. Бог да благослови осемте съдии, които издигнаха националното ни достойнство пред невярващите очи на провалените европейски елити.

Срещу тези провалени европейски елити беше нашата борба от самото начало.

Когато точно преди година застанахме срещу Истанбулската конвенция и нарекохме нейният глашатай Бриджит О’Лафлън „слуга на злото“ – това предизвика шок.

Един служител, на когото ние плащаме заплатата, си позволи да поучава народа на най-старата държава в Европа – и ние трябваше да мълчим и да гледаме засрамено като дете, на което учителят му се кара пред целия клас.

Обаче този път не бяха познали. Това време вече свърши. Впрочем, и на г-жа О’Лафлън времето в ЕС свърши – от 1 септември тази година тя бе освободена от своята длъжност в централата в Страсбург. Добър български урок за самозабравили се еврочиновници.

Казваха ни приятели по време на тази битка – не приемайте нещата толкова лично. Те са принципни, не са лични.

Бяхме на път да се съгласим с тях – та нали ИК са я налагали и в толкова много други страни…

Но истината е, че това вероломно „истанбулско“ нападение е лично. Войната на джендър-идеологията срещу семейството е лична. Атаката срещу децата ни е атака лично срещу нас.

Защото те – провалените европейски елити и техните слуги у нас – може да посягат на децата ни и да сеят отровни, разрушителни семена в неукрепналите им души. Но когато ние се възпротивим и застанем срещу тази отрова – тогава вече е твърде лично.

Те може да издават джендър-учебници и да рушат фундамента на вековни разбирания за отношенията между мъжа и жената. Но когато ние се противопоставим публично, тогава по телевизионните студия тръгват платени марионетки на големите издателства на учебници – абонирани за тлъсти поръчки от много години насам. Тогава вече е твърде лично, нали?

Как така си позволяваме да им нарушаваме храносмилането?

Те може да ни внушават разрушаващи личността джендър-идеологии, заразяващи цялата ни образователна система. Включително да използват академичната автономия като параван за джендъризми. Но когато ние се изправим срещу тази поквара, тогава вече е твърде лично.

Те може да развяват символа на Божия завет с хората – дъгата – откраднат и превърнат в знаме на мерзостта. Да, може да развяват пред европейските институции тази мерзост, заради която глобален потоп унищожи живота на земята. /Има достатъчно артефакти за потопа/. Но когато ние високо кажем истината – тогава вече е твърде лично.

Да, твърде лично е.

Когато анонимни евро-чиновници си позволяват да посягат на семействата ни – ние заставаме срещу това. Защото то е вече твърде лично.

Когато корпорации, дошли у нас заради образованите ни млади хора и добрите корпоративни бизнес условия си позволят да финансират джендър-идеология и гей-паради, да ерозират и да рушат – тогава ние заставаме срещу това. Защото то е вече твърде лично.

Когато Столична община дава от нашите пари помощи на хомо-организации за борба със…СПИН, които те харчат за гей-пропаганда – тогава ние заставаме срещу това. Защото то е вече твърде лично.

Когато назначената от избрани от нас евродепутати Европейска комисия започне да се прави на господар на вселената и да премахва думата „мъж“ от официални документи – тогава ние заставаме срещу това. Защото то е вече твърде лично.

Когато вместо подкрепа за семейството от мъж и жена същата тази Европейска комисия започне да финансира агресивния хомосексуализъм, за да разпадне още повече устоите, които се борим да запазим – тогава ние заставаме срещу това. Защото то е вече твърде лично.

Твърде лично е не защото мразим. Твърде лично е, защото обичаме.

Обичаме децата си, обичаме семействата си, обичаме родните си домове, обичаме предците си, обичаме България.

И тази любов ни прави твърди. Тази любов ни прави уверени. Тази любов ни прави категорични.

Нашата борба срещу провалените европейски елити започна от Истанбулската конвенция през януари 2018, премина през забраната на ИК в България и завърши в Маракеш с неподписването на Глобалния пакт за миграцията.

Където и да сме, каквито и позиции да имаме или да нямаме.

Колкото и много, или малко можем да допринесем за нашата борба.

Дали можем да изречем позицията си открито и публично, или неявно и с дела да помогнем.

Едно е сигурно – ние победихме.

Победихме в България – в името на България!

Ще победим и в Европа – в името на България!

Защото идва времето за плащане на сметката.

Точно тези провалени европейски елити, които и сега продължават да харчат парите ни за своите идеологически джендър-безумия.

Които продължават да се заблуждават, че и занапред ще е така.

На тези провалени псевдо елити идва времето да платят.

Защото вече няма да е така. Идва времето за сметката.

Срок на плащане – май 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зззззз

    109 18 Отговор
    Врякащите и кресливи соросоидни седерасти много я искаха тази конвенция,както и нпо-тата на сорос се напъваха ,но се наакаха !!Наакахте ли се ,а?? Аххахаахаа

    Коментиран от #2

  • 2 БСП=ДПС=Евророма

    76 12 Отговор

    До коментар #1 от "зззззз":

    Искаше я най-вече вашият съпартиец Станишев, който ще води Евролистата и гейпарада на БСП (⊙o⊙)

    Коментиран от #6

  • 3 Морук

    49 7 Отговор
    И като сме толкова имунизирани ,защо 30 години сме в поза Г,и живеем толкова "хубаво"

    Коментиран от #11

  • 4 В Маракеш

    35 8 Отговор
    Ние гласувахме “ въздържал се” , разкрачени? А, авторе? Циганката, която те хвали, умря ли? Честността е важна, много важна...

    Коментиран от #44

  • 5 Уй за нато

    48 11 Отговор
    Соросоидии краварски ,ще ви накараме да изядете конвенцията и марш в Белене !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БСП=ДПС=Евророма

    21 9 Отговор

    До коментар #6 от "Уй за нато":

    От бспедери ли? Цункай на гейпарада Станишката, Вагинин, Зарков!
  • 8 Plovdiv

    50 23 Отговор
    Maлко гордост в морето от резил, което ни залива от години! Все пак нека няма изхвърляния - България не е Най-старата, а третата най-стара държава в Европа след Франция и Гърция. Друг въпрос е, че тези две държави при създаването на България през 681 г. са били империи - Франкска и Византийска - и е относително доколко представляват тези държави. Но отхвърлянето на тая "конвенция" е наистина повод за гордост, дано соросоидните, джендерски, бездетни "елити", които циганизираха и маймунизираха Европа, наистина да си платят в най-скоро време!!!

    Коментиран от #16, #18, #21, #23, #24, #27, #32, #36

  • 9 браво

    18 4 Отговор
    Поклон
  • 10 Alpha_Lone_Wolf

    49 3 Отговор
    Хомосексуализма е естествения подбор на природата. Щом си гей значи си некачествен
    ензенкпляр и не трябва да оставиш поколение.
    По ме бърка, защо взеха педитата цветовете на дъгата за знаме. Направо отнемат детството от децата. Трябва да се направи петиция и да се съдят.
  • 11 ТОЧКАТА

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Морук":

    Защото е УВРЕДЕН имунитета ,много гадни вируси ни атомизират и отслабват НЕУСЕТНО,ПОДЛО....А ИК беше ,,ударна ,,доза вируси и яко кихахме и кашляхме...при тези показатели МНОГО разбират , че са болни и ТЪРСЯТ лекарства....Намерихме го!!!Браво за напомнянето.....
  • 12 11ап

    27 3 Отговор
    За СЕргей ДМитриевич станишЕВ един констутиционен ШуТ в ! Предател надминал и баща си по ,, коминтерски и интернационални " мечти
  • 13 ТОЧКАТА

    22 4 Отговор
    Все още НЕ СЕ Е РАЗМИНАЛО...ИК може да се върне като ЕВРОДИРЕКТИВА....И ПОД ДРУГО ИМЕ....ТЯ!!!вече си има ТЕРЕН---,,ЛИЛИ РИБКАТА ,,,например,НЯКАКВИ програми от училище,учебници!!!!!Затова евроизборите са най важни и ОТГОВОРНИ....ако ,,вярваме,, в тях....мръсната добавка е евролобизма---Брюкселският бизнес,който е клонинг на Вашингтонският....Но поне Тръмп НЕ Е ДЖЕНДЪР!!!!!Така , че надежда има.

    Коментиран от #14, #29, #31

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гражданин

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    Много минуси ти цъкат- явно джендърската зараза се е разпространила много- бързо.

    Коментиран от #20

  • 17 Те затова ни мразят елитите

    24 3 Отговор
    Защото когато става въпрос за извращения, има съпротива. Българинът колкото и да е беден, колкото и да е лъган, все още има верен ориентир за правилното, за природата, за Бог. Мачкат ни, грабят ни, мултикултуризират ни, гонят ни от страната ни, какво ли още не правят за да сме зле, за да я няма България, за да остане терена за населяване от други народи и за по-лесно експлоатиране.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 патриотъ

    18 3 Отговор
    Не бързайте да се радвате,че сме победили джендър идеологията,защото от време на време се чуват гласове,че сме трябвало да я приемем и отново се опитват да ни я натрапят.Злото е с много лица и служителите на дявола и злото са много,но ние трябва да се борим и да не забравяме тази опасност и да се самозалъгваме,че сме победили.В определен момент пак ше се опитат да ни я пробутат.И не забравяйте,че тя е подписана от продажните ни политици,и само не е ратифицирана от парламента.
  • 20 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гражданин":

    Минусите са, защото е необразован по история, а се изказва!
  • 21 Истината

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    България е най старата защото никога не си е сменила името и призната още преди аспарух ..гърците не са наследници на византия..французи и франки също ..свещенна римска империя...А франките са германи принципно ....Та четете Кубрат или как точно му е било името ..римски патриции отделно има извори за България ...и християни е имало по отрано..и преди Крум е имало закони само че наказанието е било само едно бърза и бавна смърт
  • 22 Минаващ от тук

    25 0 Отговор
    Хареса ми! Вдигни гордо главата българино! Може пък да не сме толкова зле като общество, колкото ни внушават непрекъснато някои. Не на нихилизма!
  • 23 Минаващ от тук

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    Сложил съм ти минус заради мнението ти за историята на България. Българите/траките са едни от най-старите на Земята. За останалото съм съгласен.
  • 24 Николай

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    България е на старата държава в Европа. Много векове преди гърците изобщо да се появят на балканския полуостров, които между другото са дошли от Африка и изобщо не са европейци.
  • 25 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Много си тъп Саше, но тайна Майна!":

    Браво колега.

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!
    Прочетете за чудесата които прявяват Българите под ръководсвото на командирите Хаджи Христо, Хаджи Стефко и др. за свободата на Гърция. В Сърбия,- Белградската крепост е превзета през 1867 г. основно от участниците във Втората Българска Легия.
  • 28 Брей

    1 4 Отговор
    Явно на автора не му стига, че се намърда на държавен пост покрай измислената джендърска история около ИК, но май се стреми към евро парламента.
    Защо давате сцена на такива нагли лицемери популисти и манипулатори да си правят безплатна реклама.
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "ТОЧКАТА":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "ТОЧКАТА":

    Тръмп може и да не е медицински погледнато джендър, но всичките му постъпки , решения и държание са ПОВЕЧЕ от джендърски!Ама трябва да си го къткате, все пак - това е директивата от братята!

    Коментиран от #37

  • 32 Ахил Пелеев - Българинът

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    Момче не знам в кой еврейски пасквил си ги чел тея глупости . Ако се интересуваше от истинската история на Българският народ щеше да знаеш , че Българите са първите цивилизовани хора в света . Техни произведения и открития са : писмеността , опитовяването на животните (днещните домашни животни), земеделието , металодобив и обработка , календарната система, вселенските константи ( златното сечение, числото Пи , скоростта на светлината във вакум , Ойлеровото число ) ,виното ,колелото(от там и колесницата;каруцата) и много други . Ако търсим първата държава основана от Българите , то това е цивилизацията от местността Юнаците край Пазарджик 9000 г.пр.хр. Само , че ако гледаме в съвременния смисъл на думата държава (население с изградена йерархия - царска и благородническа прослойка ) то първата Българска държава е Варненската цивилизация 5000-4500 г.пр.хр.
    До тук дано си разбрал . Сега за гърците : Гърците не е лично наименование на съседите ни . Те имат няколко имена през годините , като всички са откраднати от други народи . Даже когато гърци завладяват политически ИРИ започват да се наричат Ромеи(Римляни) а откраднатата територия Бизантион(Византион) както се е казвал първоначално Константинопол . Само че този Бизантеон е кръстен на Българинът който го основава. По късното Константинопал пак е кръстено на Българин този път защото той мести столицата на ИРИ там . Да Константин Велики е Българин и това е ясно на всеки . Навсякъде се пише за нто че е Мизиец

    Коментиран от #45

  • 33 Победили сме но

    8 1 Отговор
    джендърите ни го връщат тъпкано!? Сутринта съобщиха, че оня дърт пияница Юнкер, е ограничил парите за опазване на външните граници на ЕС. Казал е, че уж сме външна граница, а сме имали претенции за национален суверенитет(не сме подписали педалската конвенция)!? Вижте ги джендърите къде бият. Не са загрижени границите да са сигурни, а наказват, защото сме искали да си запазим суверенитета!?Сега светна ли ви къде сме попаднали? Разбрахте ли какво искат да ни вземат? Първо ни взеха живителната сила-икономиката и младата кръв, сега остана суверенитета да ни вземат и с България е свършено!

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Помнещ

    13 0 Отговор

    До коментар #33 от "Победили сме но":

    Е все ще намерим Пари за по едно картечно гнездо ( ако трябва и чрез sms) през 200- 300 метра по емигрантските маршрути!
  • 36 Али Бабата

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Plovdiv":

    България е най-старата държава в Европа... Вярно, някои хора репликират, че все пак преди България е имало Римска империя, но България е първата национална държава в Европа и по чийто път, много по-късно, чак през ХV век, тръгват всички други европейски държави.
    Франция реално е държава от средата на девети век,преди това земите на Франция са във Франкската империя! Гърция е държава от 19 век, не бъркай Гърция с Византия. Византия и византийците са измислица от ХVI век.Коректното научно название е Източна римска империя, а самите ромеи сами са се определяли като Царство на римляните или Римска империя.
  • 37 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Иво":

    Такааа...Тръмп е ОСТРИЕ на могъщи кръгове в САЩ....ТЕ си имат НАЦИОНАЛНО И ДЪРЖАВНИЧЕСКО РАЗБИРАНЕ за страната...а и за света...Изобщо НЕ твърдя ,че това може да ,,хубаво,,,...НООО СЪС ГЛОБАЛИЗМА /в този му вид е свършено,защото се СКАРАХА ЗА ПАРИ-старите и ДРЕВНИ европейски пари и америчкият капитал,в добавка КИТАЙСКИТЕ АМБИЦИИ,които са с хоризонт 100 години......Само сравни НАШИЯТ ХОРИЗОНТ...ДОБРЕ ОПИСАН В СТАТИЯТА....Прекланям се пред всички коментиращи/може и да не съм съгласен с тях/ които ни ПРАВЯТ ДЪРЖАВА!!!преди 9 000 г,и са готови с СМС да правят ,,картечни гнезда,,,!!!!БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ВСИЧКО!!!!..после ще се караме КАК ДА БЪДЕ ТЯ///....НАЗДРАВЕ ..БЪЛГАРИ....ЧНГ пичове!!!ЕДИН ТОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 38 стоян георгиев

    1 7 Отговор
    българия е известна с борисов и тва че съда ни прие истанбулската конвенция за противоконституционна.със съдии като вече бившя такъв георги марков,ние може да приемем и много по сериозни неща за противоконституционни та една конвенция дето защитава педалите ли ще ни се опре ,а другари???!!!!интересно що обаче поляците я приеха ?явно ние тук сме по-християни и по-мъжкари от тях.та радваи се народе имаме с кво да се похвалим последни сме по доходи като предпоследните ни дръпнаха сериозно ,но сме първи по домашно насилие и не приехме конвенцията която го спира извиняваики се че била в полза на геовете!
  • 39 Galia69

    10 0 Отговор
    През 1923, австрийския евреин Ричард Калерги създава ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ, които цели унищожението на бялата раса. Той насърчава расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни като САЩ, Канада, Европа, Русия, Австралия и Нова Зеландия. Плана е преоблечен като като напредък, благотворителност, хуманизъм, братство, социална справедливост, равенство и др., а всъщност това е престъпен и безмилостен план да се унищожи Европа. Калерги също така създава идея за Пан-Европа, която всъщност е идея за днешния ЕС. И всичко това изглежда като борба за правата на "малцинствата".
    Страните, които са в капана на този пъклен план и са зона на експеримент за "толерантни ценности" са страните на Запад, където този план върви най-успешно (Германия, Швеция, Норвегия, Великобритания, САЩ, Канада и др.) Само страни на изток (Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, България и др.) отхвърлиха и Истанбулската конвенция и Пакта за миграцията на ООН.
    За Западна Европа почти няма надежда, но за Източна Европа, която е преживяла какво ли не и се е научила да оцелява - има надежда.
    С две думи за ЕС:
    ЕС е създаден с цел да ограби европейските народи, да унищожи Бяла Християнска Европа и да я превърне в Гейропа, а след това в Еврабия!
    Ние трябва да се гордеем, с това, че сме българи! Защото само България, Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия и друг

    Коментиран от #41

  • 40 Galia69

    8 0 Отговор
    *продължение на коментара ми*
    Защото само България, Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия и други страни от Източна Европа отхвърлиха и конвенцията и пакта!
    ИК и Пакта за миграцията на ООН са поредните пирони в ковчега на Европа. Сорос и либералистите харесват това. Надеждата на Европа в момента е единствено Русия, Украйна, Беларус, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Литва, Латвия, Естония и разбира се, Майка България. Частично и Италия.
    НЕ НА ЕС, НАТО И ООН!
  • 41 Помнещ

    9 0 Отговор

    До коментар #39 от "Galia69":

    Този ,,процес" започва много по отдавна! Първо персите( Леонид ги разбива) след това арабите( Тервел се справя с тях) след това турците край Виена( поляка Ян Собиевски им спира мераците) . Тека ,че т. н. Европа съществува благодарение на страните от ИЗТОЧНАТА част от континента! ФАКТ! Лошото е ,че този ,,Изток " получава удари и от т.н. ,,християни" - рицари, кръстоносци, соросоидчета, и пр. защитници на,, хуманизма!

    Коментиран от #42

  • 42 Galia69

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "Помнещ":

    Прав си. Източна Европа все още е запазила ценностите си. Запада сам ще се затрие...
    Жалко...

    Коментиран от #43

  • 43 Bulba

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Galia69":

    ,,Западняците" да правят каквото си искат, НО НАС да оставят на мира!
  • 44 соросоидни кърлежи

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "В Маракеш":

    Тези нпо кърлежи ще искат защита и права на педафили, ще ги изкарат жертви, както се развиха нещата с гей кресливата общност. Вече спокойно могат да се женят и да осиновяват деца, също ще искат и за педафили и те да имат право да имат малки, за да задоволяват своите гнусни потребности.Не вярвате....нали , но след някоя друга година пак ще пишем на тази тема..
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Тодоров

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...Разбира се, такава цел звучеше налудничаво на фона на смазващия натиск, на който бяхме подложени.....". Това изречение ми направи силно впечатление. Защо ? Защото смазващия натиск се упражняваше и от такива подлоги като Цветан Цветанов, Цецка Цачева и т.н. Защо тези личности са още в политиката ? Защо вярното куче Цветанов лае срещу ръката (народа), която му дава хляб ? Къде е моралът на такива хора ? Питам и не искам отговор. Скоро ще го получим.