Last news in Fakti

15 Май, 2012 16:05 1 272 1

Изгербиха и СДС

  • сдс-
  • иво инджев-
  • коментар
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

 

Коментар на Иво Инджев в неговия блог
 
За да изхвърлят Иван Костов от руслото, изхвърлиха „бебето, заедно с водата от легена”. Това постигнаха днес на своя форум в Пловдив гласувалите от ръководството на СДС срещу „синята коалиция”.
 
Ефектът от това ще е като при РЗС, „Атака” и др., които заслужиха „целувката на смъртта” на Борисов. Хубав или лош, легитимният им лидер Мартин Димитров подаде оставка.
 
Сега СДС остава без лидер и алтернатива за коалиране. Ако се отдаде на ГЕРБ, просто ще изчезне. Ако повтори печалния опит със съюзяването с рицарите на печалния образ от „старото СДС”в онзи формат „СДС-2”, ги чака безличният резултат от кандидатпрезидентския ялов опит с кандидата им Румен Христов.
 
Предстои да видим как мразещите Костов в СДС ще трябва да избират дали да обичат Борисов явно или тайно ще напускат и ще се присъединяват към новосъздаващата се партия на Кунева, а може би дори да потиснат скърцането на зъби и да се обърнат към ДСБ. Защото алтернативата е да бъдат изгербени на следващите избори.
 
Сбъдна се старата мечта на Бойко Борисов да вземе „марката СДС”, но с дейци, като Борис Марков начело, да му е честито!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 yellow

    1 0 Отговор
    СДС е най-голямата лъжа на прехода в България. Лека им пръст.